Ani fotbalový víkend na přelomu září a října neprobudil trio zástupců regionu v divizní soutěži ze zlého sna. Žádný totiž nedokázal zvítězit za tři body.

FORTUNA DIVIZE C

Chrastava – Trutnov 2:2 (1:2), na penalty 3:4

Nejblíž úspěchu byli Dvořákovi svěřenci. Oni vlastně i uspěli, z Chrastavy jsou dva body rozhodně cenné. Tentokrát ale bylo na víc.
Trutnov hrál po domácím propadáku s Admirou (3:7) dobře, častěji byl na míči a hlavně po prvním poločase i vedl. Ve druhé půli ale místo gólové pojistky přišlo soupeřovo vyrovnání a hosty musel těšit alespoň vyhraný penaltový rozstřel.

Přesto dosavadní zisk deseti bodů po osmi kolech nestačí na víc než 12. místo.

Turnov – Mšeno 0:3 (0:1)

Rozčarování panuje v Turnově. Místní tým si v neděli připsal druhou domácí porážku v řadě. Hosty posadil do sedla gól do šatny z nohy Pelty juniora. Po přestávce reprezentanty Českého ráje srážely individuální chyby, které soupeř dokázal trestat. Zatímco nováček ze Mšena si může užívat dosavadní zisk čtrnácti bodů, Turnov jich má na kontě pouhých osm a k dalšímu zápasu cestuje v neděli (16.00) do Trutnova.

Dvůr Králové – Čáslav 0:0, na penalty 4:5

Černý Petr v tabulce divizní skupiny C zůstává i po osmém kole fotbalistům Dvora Králové (4 body).

Ti na vlastním hřišti podruhé v řadě nedokázali skórovat a zmar po bezbrankové remíze s Čáslaví podtrhl i následný penaltový rozstřel. V něm byli hosté na rozdíl od soupeře stoprocentní. V příštím kole svěřenci kouče Ujce zamíří na hřiště pardubické juniorky (sobota 10.15).