Nový trenér Pavel Jícha si takto úvodní čtvrtinu soutěže u kormidla pojizerského mužstva rozhodně nepředstavoval. Omezení spolupráce s libereckým Slovanem u A mužstva zatím Turnovu rozhodně k duhu nejde. Kmenoví hráči, zatím, zřejmě na čtvrtou nejvyšší soutěž nestačí. Nedělní porážka s Letohradem byla zcela zasloužená.

Turnov působil velmi vlažným dojmem, nedokázal soupeře trvale zatlačit, a když už se dostal do vedení, trvalo jen několik sekund.

To Jabloneček si mne ruce. Doma srazil kvalitní tým z Ústí nad Orlicí a poskočil na páté místo v tabulce. Po dvou prohrách v řadě přišlo vzedmutí.

Pěnčín-Turnov – Letohrad 2:4 (1:2)

Petr Horáček, vedoucí domácích: „Hráli jsme špatně. Bez bojovnosti, chuti do hry a nasazení se bodů nedočkáme nikdy. Hosté byli mnohem hladovější. Mrzí nás zranění Korejce Bonga, který přišel na farmu. Musel odjet do nemocnice s nepříjemným zraněním v obličeji. Přejeme mu brzké uzdravení."

Jablonec nad Jizerou – Ústí n. O. 2:0 (1:0)

David Holman, vedoucí domácích: „Po dvou porážkách jsme měli jediný cíl, a to v dalším utkání zvítězit. Čekal nás ovšem přední celek divize. Na soupeře jsme se ale dobře připravili a dokázali jsme eliminovat jeho největší zbraň, kterou jsou standardní situace. Hned od úvodu bylo jasné, kdo má otěže utkání v rukou. Zatímco my jsme se snažili tvořit a byli jsme aktivní, hosté bránili a spoléhali se na brejky. Nás uklidnila první branka, po níž jsme pokračovali v aktivitě. Závěr jsme zvládli výborně a dovedli jsme zápas do vítězného konce. Podali jsme dobrý výkon, byli jsme lepší a proto získali tři body."