Zde bylo pro úspěšné tipéry připraveno bohaté občerstvení, přičemž každý ještě obdržel věcnou cenu. Z akce se bohužel museli omluvit tři pozvaní jednotlivci. V konečném pořadí pátý František Balán nemohl dorazit z pracovních důvodů, sedmý Pavel Tomeš pochází až z Nového Bydžova a na dálku jen poděkoval za pozvání, devátý Gert Böhnisch se pak omluvil ze zdravotních důvodů.

Zbylá sedmička si ale účast ujít nenechala a všichni příchozí se společně dobře bavili. Pro vítěze jarní Fortuna TIP ligy, trutnovského Otakara Jóna, byl připraven dres českého národního týmu podepsaný Tomášem Rosickým. Druhý v pořadí Jan Romančák z Poříčí u Trutnova z rukou sportovního redaktora Tomáše Otradovského převzal poukaz na předplatné Krkonošského deníku či jiných periodik v hodnotě 500 korun. Na další trojici soutěžících čekala originální kšiltovka české reprezentace. Odnesli si ji trutnovský Karel Kábrt, zdaleka nejmladší člen TOP 10 Martin Bednář ze Žirče a jediná žena mezi elitou Eliška Matoušová z Kunčic nad Labem. Ta na vyhlášení dorazila s manželem a s. společně prozradili, že jsou předplatiteli Krkonošského deníku už dlouhých 41 let!

S prázdnou však z restaurace Stadion neodešli ani osmý Klaus Püschel a bratr vítěze Zdeněk Jón. Vylosována ještě byla čepice s podpisem hokejisty Milana Hejduka a každému byl na památku vyhotoven certifikát úspěšného hráče soutěže a předána stránka s konečným pořadím tipovačky. Všichni přítomní si dopředu slíbili, že se Fortuna TIP ligy zúčastní i na podzim. Jak by ne. Vždyť většina patří k tradičním účastníkům soutěže. Někteří dokonce sdělili, že Tip ligu hrají od jejího počátku.