Souboje mezi Trutnovem a Vrchlabím patří tradičně k tomu nejlepšímu, co západní skupina II. ligy přináší. Také dnes se očekává vysoká návštěva, která bude zvědava, v jaké formě se oba celky představí před vánočními svátky.

Hosté dorazí v roli čtvrtého týmu tabulky. Poprvé v sezoně se jim však stalo, že dvakrát v řadě nebodovali, a tak budou chtít v derby tuto „šňůru" přestřihnout.

Draci, kteří usilovně bojují o účast v play off si naopak letos podruhé připsali dvě výhry v řadě a dobrou náladu by rádi přenesli i do třaskavé bitvy. Šlágr 23. kola startuje v 18 hodin!

Reprízu finále navštíví Ježíšek

Velký hokejový svátek se odehraje dnes od 18 hodin v královédvorské aréně. Počtvrté v sezoně se zde potkají loňští finalisté krajské ligy.

Dvorskému HC Rodos se pomsta za finálovou porážku proti Náchodu zatím daří, ze tří utkání získal šest bodů, když poslední souboj vyhrál 8:2. Dnešní bitvu domácí klub pojal svátečně. Bohatý program bude probíhat již před utkáním. Diváci si mohou nechat malovat na obličej, v soutěžích na fanoušky obou klubů čekají vánoční dárky.