Mezi ty, jejichž hudební tvorba a písně včetně interpretací nezůstanou v pomyslném „šupleti zapomnění", spíše naopak, patří rozhodně zpěvák a hitmaker Michal David.

Jeho písně stále zvedají ze židlí posluchače. A to napříč generacemi. Michal David je mezi posluchači prostě pojem, který táhne. Oslovuje dnes nejen kdysi zamilované dvojice, které si písně pamatují z minulého století a nostalgicky vzpomínají na mládí, ale i ty generačně mladší, které se opět ještě před nedávným časem vznášely na křídlech písní Nonstop, Lásek z pasáže, Nenapovídej, Decibelů lásky a mnoha dalších nezapomenutelných songů. Dnes muzikantské osobnosti Michalu Davidovi tleská i současná mládež, zaplňující jeviště českých scén muzikálu. Vždyť kromě řady dalších třeba muzikál Kleopatra s titulním songem Teď královnou jsem já je z Davidova autorského pera. Koncerty Michala Davida jsou vyprodané a není divu, že o ně stojí města v České republice. Také posluchači v Trutnove mají po letech jedinečnou šanci díky pořadatelské agentuře DETO production zavítat na vystoupení, jež se letos uskuteční v předvánočním čase.

Velký hudební koncert populárního zpěváka Michala Davida se koná v pondělí 8. prosince ve Sportovní hale Komenského. Před čtyřmi lety oslovil na tomtéž místě Michal David na dva tisíce nadšených posluchačů. Pořadatelská Agentura DETO production připravila soutěže o vstupenky na koncert. Podmínky najdete na www.facebok.com/detoproduction

Spolu s pořadateli uspořádá soutěž o vstupenky na koncert Michala Davida i Krkonošský deník. Sledujte jeho tištěné vydání. Soutěž už se objeví velmi brzy. Předprodej vstupenek na koncert Michala Davida je již nyní na: www.ticketstream.cz, IC Trutnov (Krakonošovo ná městí), IC Dvůr Králové, IC Hostinné.