Pravidla: Vyhrávají dvě miminka, hlasuje se kuponem i na webu

Každou sobotu vložíme do stránek s fotografiemi hlasovací kupon se jmény novorozenců s pořadovým číslem, hlasy budeme sbírat a na konci měsíce je sečteme, tak jako dosud. V kuponu zaškrtněte pouze jeden řádek – váš tip na vítěze. Vyplněné originály zasílejte na adresu redakce: Krkonošský deník, Bulharská 140, 541 01 Trutnov.

Miminko měsíce získá karton plen Huggies a balíček plenek Little Swimmers (Plaváčků) od firmy Kimberly-Clark Jaroměř. Paralelně s tímto hlasováním probíhá i anketa na www.krkonosskydenik.cz o miminko měsíce. U fotogalerie miminek najdete vždy anketu, v níž dají čtenáři hlas tomu „svému“ děťátku.

Z jedné IP adresy je možné poslat jeden hlas za hodinu. Hlasování na internetu pro příslušný týden potrvá od sobotního poledne do následujícího pátku do 12 hodin, tedy rovných šest dní. Na konci měsíce vybereme ze všech webových anket miminko s nejvyšším počtem hlasů. Obdrží slevový kupon na kurz plavání batolat a ko-jenců s rodiči, jenž do soutěže věnovala TJ Loko Trutnov (www.lokotrutnov.cz).

(mj)