Letos se kolektivy sjedou na tři místa republiky a vedle Prahy s Brnem má čest hostit tento podnik také podkrkonošské Hostinné. Představí se zde čtyři výběry a na konci turnaje bude vedle výsledků vyhodnocen také nejlepší hráč každého z nich.

Ve sportovní hale začnou boje v 10 hodin dopoledne a jako první se střetnou celky Královéhradeckého a Pardubického kraje. Půjde tak o prestižní derby, které by mělo celému turnaji určit ráz. V 11.10 proti sobě nastoupí zástupci Jihočeského kraje a kraje Vysočina. Až poté dojde ke krátkému slavnostnímu zahájení a zápasy budou pokračovat v následujícím pořadí.

12.50: Pardubický kraj - Jihočeský kraj. 14.00: kraj Vysočina - Královéhradecký kraj. 15.40: Jihočeský kraj - Královéhradecký kraj. 16.50: Pardubický kraj - kraj Vysočina.

Turnaj starších žáků slibuje vysokou návštěvnost i z důvodu, že v domácím výběru nastoupí řada podkrkonošských hráčů. Klub FBC Trutnov budou reprezentovat Jan Charouz, Petr a Pavel Bartošovi, oddíl FBC Orel Rtyně v Podkrkonoší vyšle na turnaj Jana Beneše, Davida Weinelta a Lukáše Kašpara.