Na úvod základní skupiny změřili Semilští síly s pražskými Vikingy. Ačkoliv se na gól čekalo až do 10. minuty, byl duel jasnou záležitostí mužstva z hlavního města. Ten zvítězil 8:1, když jediný úspěch Semil zařídil Miksánek.

Ve druhém klání stál nováčkovi turnaji v cestě zástupce země tří korunek. Také švédský Guldhedens IK byl nad semilské síly, čtyři vstřelené branky v podání Šimona, Kunsta, Perneckého a Kuršela byly ale při porážce 4:8 dobrým vysvědčením. Nejlepší výkon si Pojizerští schovali na závěrečný duel skupiny, v něm ale přesto podlehli českobudějovickým Štírům 1:3 (branka Miksánek) a v tabulce skončili poslední.

I tak na mužstvo čekaly boje v play off a hned na jeho úvod soupeř ze Slovenska, tým Žatva 90 Dolný Kubín. Proti němu se Semily přece jen dočkaly premiérového vítězství v turnaji. Střelecky se prosadili Šírek, Kunst, Miksánek, Zeman a výsledné skóre 4:3 posunulo kolektiv do druhého vyřazovacího kola.

Zde už ale cesta svěřenců hrajícího trenéra Jana Šimona skončila. Postaral se o to tým pod názvem Sběrači, který vyhrál jasně 6:0, ačkoliv ještě ve 20. minutě byl stav 1:0. Podepsala se pod něj i řada absencí, když mužstvo turnaj dohrávalo jen o devíti. Sestava Semil přitom na začátku turnaje vypadala následovně: D. Navrátil – T. Sábl, M. Greenwood, T. Sidenberg, A. Hypšman, T. Miksánek, J. Štěpánek – Š. Pernecký, J. Šimon, M. Kunst, J. Roztočil, A. Kuršel, T. Zeman, F. Šírek.

Účast na turnaji přesto Semilští hodnotili pozitivně a z výsledkového hlediska si náladu mohou ještě vylepšit už zítra. To se totiž v jejich Sportovním centru bude konat už 8. ročník turnaje O pohár města Semily, kde budou domácí borci v konkurenci dalších devíti kolektivů obhajovat loňské sedmé místo.