To se jim nedařilo, rozezlený muž, který navíc zřejmě stojí i za poškozením barového pultu, se pokusil napadnout i je. Agresivního jedince muži zákona strhli na zem, kde mu přiložili pouta.

Jak vyplynulo z šetření, z agresora se vyklubal redicivista, který už podobné činy má na svědomí z minulosti a byl kvůli nim již dvakrát odsouzen.  Muž byl na základě rozhodnutí Okresního soudu v Trutnově předán do vazby, kde proběhne další fáze trestního řízení.

Ve vazbě skončil
i násilník z Krkonoš

Rokytnice nad Jizerou – Újmou na zdraví vyhrožoval ve čtvrtek odpoledne 45letý muž majitelce jedné z místních provozoven. Před několika svědky ženu sprostě urážel. Podobně se choval i k muži na autobusové zastávce. Verbálně napadl městského strážníka a se skleněnou lahví v ruce muži zákona vyhrožoval,  že mu ji rozbije o hlavu. Slovně urážel též zasahující policisty, kteří ho však zpacifikovali. Aniž by došlo ke zranění zúčastněných osob výtržník skončil v cele. Při  zkoušce na alkohol nadýchal bezmála tři promile. Pachateli bylo sděleno obvinění z přečinů nebezpečné vyhrožování, výtržnictví a vyhrožování s cílem působit na úřední osobu, za což mu hrozí trest odnětí svobody až na 5 let.Je ve vazbě.   (jm, pkm)