Policie jeho nevhodné chování řeší už od 6. ledna, kdy se obnažoval u jednoho z bytových domů v Trutnově. Výtržníka měla spatřit přes prosklené dveře žena, která uvnitř domu čekala na výtah. Událost proto oznámila na tísňovou linku.

Policejní komisař zahájil proti onanistovi trestní stíhání a obvinil ho ze spáchání přečinu výtržnictví. Své sexuální pudy však muž na uzdě neudržel a navzdory stíhání byl opět přistižen, jak se obnažuje na veřejnosti, tentokrát v Mladých Bukách. Jak Deník již informoval, třicetiletý hříšník byl již v minulosti pravomocně odsouzen za majetkovou trestnou činnost. Naposledy opustil brány věznice v září loňského roku.

„Ani tak se zřejmě nepoučil, neboť mimo popsaného výtržnictví, ke kterému se kriminalistům doznal, čelí ještě obvinění z přečinu krádež. V první polovině listopadu roku 2018 měl totiž odcizit zboží ve dvou obchodech v Trutnově, čímž navíc porušil podmínku beztrestnosti po dobu tří let od vykonání trestu, či odsouzení. Zákon v tomto případě hovoří o trestu odnětí svobody až na tři roky,“ informoval policejní mluvčí Lukáš Vincenc.

Páteční den se stal pro výtržníka osudným. Po oznámení o tom, že se opět obnažuje, ho muži zákona za pár hodin po přijatém oznámení zadrželi a skončil v policejní cele. „Z provedeného šetření také vyplynulo, že se měl muž o několik dní dříve dopustit ještě další krádeže zboží v jednom z trutnovských obchodů. Policejní komisař mu již rozšířil obvinění o popsané skutky a státní zástupce podal následně návrh na vzetí muže do vazby. Soudce Okresního soudu Trutnov tento návrh v sobotu akceptoval a rozhodl, že muž bude dále stíhán vazebně,“ doplnil k případu policejní mluvčí Lukáš Vincenc.

Třísetkilogramový trezor s více než milionem korun zloději nechali u směnárny.
Zpackali loupež, trezor s milionem jen vynesli před směnárnu