S poškozeným mužem se okamžitě telefonicky spojil trutnovský policista, který se snažil od muže zjistit co nejvíce informací. "Nebylo to však jednoduché, protože oznamovatel, který byl na místě uvězněný již druhý den, byl podchlazený, vyčerpaný, dehydrovaný a nedokázal policistovi sdělit, jak se na místo dostal. Nakonec, když uvedl, že je na nějaké skládce a vidí bílou plachtu, policista usoudil, že by se mohlo jednat o skládku odpadů, která se nachází v Bohuslavicích," uvedla policejní mluvčí Šárka Pižlová.

Neprodleně tam vyslal dva policejní vozy. Brána do prostor skládky byla uzamknutá. "Policisté přelezli plot, když uviděli muže ležícího v bahně, který byl velmi zmatený a vyčerpaný. Okamžitě přivolali rychlou záchrannou službu a muže snesli do míst přístupným vozidlům," sdělila Pižlová.

Lékaři muže transportovali do trutnovské nemocnice a po jeho ošetření sdělili, že není v ohrožení života.

Přivolaní hasiči provedli u zapadlého vozidla protipožární opatření, když vypojili baterii a s policisty vůz uzamkli. "Klíče jsme předali poškozenému a o jeho hospitalizaci jsme informovali jeho příbuzné," dodala Šárka Pižlová.