I. A třídě zatím kraluje posílená Jaroměř, která teď porazila doma Sobotku (3:1) a je stoprocentní. Stejně je na tom po vítězství s Českou Skalicí (2:1) i Týniště. Naopak na první zisk stále čekají Lázně Bělohrad a Třebechovice. Hattrick o víkendu zaznamenali jaroměřský útočník Jiří Kořínek a také Jakub Mrázek z Nepolis, jenž přispěl k demolici náchodského béčka (5:0), navíc všechny tři zásahy zaznamenal během první půle. Nejvyšší výhru si připsala hradecká Lokomotiva (7:0 s Třebechovicemi), která se oklepala z týden starého debaklu 0:4 v Roudnici.

Fotbalový stadion v Hradci Králové v Malšovících
Počítači i opozici navzdory. Tendr na nový stadion má zelenou

Skupinu A v I. B třídě zatím ovládá stoprocentní trio Železnice, Jičín B a Vrchlabí B. Naopak na nule je Dolní Kalná. Loňský suverén ze Skřivan už podruhé prohrál, teď doma nestačil na vrchlabské béčko (0:2).

V čele skupiny B je devítibodový tandem Nový Hradec – Javornice, bez bodu jsou Hejtmánkovice. Hattricky o víkendu vsítili novohradecký Šmíd (jeho tým ve šlágru vyhrál v Kosičkách 4:2) a Kozel z Lípy nad Orlicí (domácí výhra 5:2 s Přepychy).