Vlastně by se fotbalisté pod vedením portugalského kouče neměli vůbec do parku dostat, neboť právě tato prostranství byla před nedávnem v Anglii uzavřena z důvodu nedisciplinovanosti lidí, kteří nedodržovali nařízenou dvoumetrovou vzdálenost mezi sebou. Sportování sice zakázané není, nicméně věnovat se mu můžete maximálně ve dvou.

On-line ke koronaviru ZDE.

The Sun ale přišel s tím, že trenér a jeho svěřenci byli přistiženi, jak porušují hned několik vládou nařízených pravidel. Fotografický materiál zachycuje trenéra ve společnosti tří hráčů Tottenhamu, kterak se v jednom z londýnských parků v klubových úborech připravují v době přerušení Premier League. Ostatní fotbalisté prý mezitím běhali v okolí. 

Klubová mluvčí sice prohlásila, že hráči byli upozorněni, aby respektovali vládní nařízení týkající se vzdálenosti mezi sebou, nicméně o Mourinhovu aktivitu by se i tak mohla zajímat i policie. 

Mourinho se později za své jednání omluvil. V prohlášení napsal, že uznává, že jeho jednání nebylo v souladu s vládními nařízeními a připomněl, že je nezbytné, aby se všichni nařízeními řídili a podpořili zdravotníky a zachránili životy. 

Heung-Min Son v dresu anglického týmu Tottenham Hotspur
Místo domácího tréninku tvrdý výcvik s mariňáky. Hvězda Tottenhamu jde na vojnu
Radomir Antic
Zemřel kouč, který vedl Real i Barcelonu. Double ale slavil s Atléticem