V pondělním vydání pak přineseme jako tradičně výsledkový servis, na podrobnosti k jednotlivým utkáním se čtenáři mohou těšit ve středu. Společně s výsledky nebudou chybět střelecké statistiky a další letošní novinky. Funkcionáře jistě potěší divácké statistiky, které zohlední orientační nahlášené návštěvy. Týmům a rozhodčím pak budou počítány žluté a červené karty, které během ročníku inkasují, respektive udělí.

Zdeněk Fajfr, Jívan Bělá

Loňská sezona ok. soutěže, 1. místo, 66 bodů, postup

„S celým týmem se hodně těšíme, protože pro nás začíná nová etapa. Do týmu dorazily nějaké posily, takže budeme také čekat, jak se uvedou. Chtěli bychom ročníkem projít bez velkých potíží, pohybovat se ve středu tabulky, abychom se nemuseli strachovat o záchranu. Bude to určitě trochu jiný fotbal, než jsme byli zvyklí. Sice jsme v přeboru předtím dlouho působili, ale máme nový tým, takže uvidíme, jak se vše povede. Na úvod máme silného soupeře, Mříčná má dobrý tým.

Radan Mlejnek, 1. FC Tatobity

Loňská sezona ok. soutěže, 10. místo, 27 bodů

„V letošním roce nás čeká jediné derby, kterým právě začínáme. Zápas s rezervou Rovenska je pro nás velkou motivací. Doufáme, že začneme lépe než vloni, kdy jsme inkasovali sedm branek, a že soupeře potrápíme. Chtěli bychom sezonu odehrát důstojně a bude nám stačit, když se budeme pohybovat ve středu okresní tabulky. Kádr zůstal prakticky stejný, postupně se k nám jen vrací hráči, kteří u nás dříve hráli a kteří u nás chtějí zakončit fotbalovou kariéru.

Zdeněk Kousal, Jiskra Libštát

Loňská sezona ok. přeboru, 2. místo, 57. bodů

„Vloni jsme byli druzí, letos chceme být první. Do týmu přišli hlavně dorostenci, jedinou posilou je Koldovský z Košťálova. Kádr je poměrně široký, založili i béčko, tak se fotbalově vyžijí snad všichni. V 1. kole nás čeká derby s Košťálovem, což bude možná nejtěžší zápas podzimu, protože v krajích se ještě nehraje. Doufám, že bude hezky a že přijde hodně diváků, kteří jsou po fotbale hladoví."

Roman Nesvadba, Vysoké n. Jizerou

Loňská sezona ok. přeboru, 6. místo, 38. bodů

„Bohužel se nám zranilo několik hráčů, kteří u nás vloni hráli, takže to letos bude složitější. Myslím si, že budeme hrát spíše v dolních patrech tabulky a že budeme možná bojovat hlavně o záchranu. A jak se těšíme na první kolo? Vzhledem k tomu, že dnes (v pátek dopoledne – pozn. red) strašně prší, tak to zatím není nic moc. Ale snad se počasí ještě zlepší a my budeme moct zápas odehrát."

Libor Borůvka, Horka u St. Paky

Loňská sezona ok. soutěže, 4. místo, 58. bodů

„Založili jsme B tým, aby si zahráli všichni. Mladí kluci budou hlavně v béčku, takže to bude letos pestřejší. Z kraje sezony budou ale problémy, protože spousta hráčů je na dovolených, navíc jsou problémy s novou registrací. Začíná se dost brzo. My se budeme snažit o postup, uvidíme, jak se to bude vyvíjet. Těšíme se na obecní derby zápas áčka proti béčku (na programu je 20. října – pozn. red).