Omlouváme se Spartě, Slavii a dalším profíkům z řad trávníkářů, hlasatelů a správců hřišť. Anketa se týká jen míst, které slouží primárně amatérskému fotbalu. Vztahuje se tedy na kluby působící od ČFL/MSFL níž.

Kdo hraje o titul Deníku?
V každém kraji vybrali reportéři Deníku tři areály, které řadí mezi nejlepší fotbalové adresy v kraji. Tato místa obdržela divokou kartu. Zbývající areály nominovali čtenáři. Podmínkou bylo to, aby tam fungoval klub, jenž má aktivní status v evidenci Fotbalové asociace České republiky.

Hořický fotbalový stadion na Gothardě.
Nejlepší fotbalová adresa v Královéhradeckém kraji? Přehled nominací do soutěže

Jaro - podzim
Anketa má dvě kola. Semifinále v regionech odstartovalo na webech Deníků 1. dubna 2023 v 0:01 a skončí 31. května 2023 v 23:59. Během jarní části sezony v hlasování vyberete vítěze v jednotlivých krajích, kteří postoupí do podzimního celostátního finále. 

Jak hlasovat
Hlasování je omezeno na uživatele Deníku (kvůli ověření je nutný bezplatný uživatelský účet, do něhož se zaregistrujete na adrese https://ucet.vlmedia.cz). Každý uživatel může na lokálních webech Deníku hlasovat, kolikrát chce. Rozhodne jen a pouze to, kdo zaktivizuje nejvíce loajálních fanoušků.

JARO 2023. Ceny pro vítěze krajského kola

  • Exkluzivní dodávka piva pro celý tým a jeho fanoušky
  • 1x originální dres české fotbalové reprezentace (s podpisy hráčů/bez podpisů hráčů)

PODZIM 2023. Ceny pro vítěze celostátního kola

  • Exkluzivní dodávka piva pro celý tým a jeho fanoušky
  • Vstupenky na vybraný domácí zápas české fotbalové reprezentace
  • Vstupenky do akvaparku a saunového světa v Aquapalace Praha

Poznámka: Ceny budou adresovány předsedovi klubu, jenž hraje na nejlepší fotbalové adrese. Následnou distribuci cen si musí pohlídat fanoušci a hráči. Na výhru není právní nárok. Soutěž se řídí všeobecnými podmínkami soutěží, které najdete na www.vlmedia.cz.