1.A třída

V. Hamry – Lomnice 3:0 (2:0)

Poslední tým tabulky mohl jen překvapit, což se však nekonalo. Hosté měli největší šance z úniků Kose a Syrovátky, které však skončily neúspěšně. Domácí už v první půli dvěma brankami získali klid a ve 2. poločase si ještě dovolili zahodit pokutový kop.

Jilemnice –  Mírová 2:1

Utkání nevalné, ale dramatické úrovně, se odehrálo mezi na jaře bezbodovým a stoprocentním týmem. Do vedení šli už v sedmé minutě domácí, za které skóroval Mečíř. Hned za pět minut bylo po sporné penaltě vyrovnáno, trefil se faulovaný Josef Kandráč. Poté se hra přesunula mezi obě vápna, občasné příležitosti končily mimo branky. Ve 2. půli hosté ztratili při útoku míč a Princ z brejku a otočky skóroval. Ostatní šance skončily neúspěchem, Jilemnice tak vybojovala první jarní body.

Bozkov – Hejnice 5:0 (1:0)

Nečekaně vysokým rozdílem skončil sobotní duel v Bozkově. Ačkoliv měl zprvu vysoké tempo s dobrou kombinační hrou z obou stran, branka padla až po sražení Havla a proměněné penaltě Makuly na konci první půle. Ze stejné situace padla i druhá branka a když na 3:0 upravil Havel, hosté zápas vzdali.

Ostatní: Doubí – Mimoň 2:4 , Kr. Studánka – Vratislavice 3:0, Frýdlant – Skalice 0:4, Cvikov – Stráž n.N. 2:1.

1.B třída

Malá Skála – Víchová 4:3 (1:1)

Možná až nečekaně vyrovnaný duel sehrála Víchová na Malé Skále. Domácí sice šli do vedení, které však anuloval Klimenta. Ve druhé půli pak šli hosté dvakrát do vedení, ale domácí dokázali vždy srovnat, i díky volejbalové smeči. Přetahovaná skončila v 72. minutě, domácí vstřelili vítězný gól a hosté tak za sympatický výkon nemají nic.

Rokytnice – H. Branná 1:0 (1:0)

Lídr tabulky překvapivě padl proti bojovným hráčům Rokytnice. Jediný gól padl hned v úvodu, když se trefil Škoda. Další šance pak zůstaly ze strany domácích nevyužity a iniciativu postupně přebírali hosté. S obrovským nasazením hrající Rokytnice ale ve druhé půli nepustila favorita do výraznější příležitosti a když už se Horní Branná dostala v závěru k brankovému ohrožení, neuspěla. Domácí tak získali důležité tři body.

Harrachov – Mšeno B 3:1 (3:1)

Hráči Harrachova potvrdili výsledkovou pohodu a v prvním jarním utkání na domácí půdě přehráli rezervu Mšena a  atakuje první místo tabulky. Po úvodním gólu hostů se o obrat postarali Sedlmajer, Bergmann a Kroupa. Zajímavostí je, že ve 2. půli si za Harrachov zahrál Jakub Jiroutek, trenér italských skokanů na lyžích.

Ostatní zápasy: Ž. Brod B – Držkov 3:0, Lučany – Zásada 1:1, Plavy – Ruprechtice 2:1.