Hrubě nepovedenou generálku na úvodní mistrovský zápas po návratu do divize sehráli místní fotbalisté. Svěřenci Miroslava Procházky nedokázali na domácím hřišti vstřelit gól Velkým Hamrům a nováček krajského přeboru Liberecka si tak odvezl velmi překvapivé vítězství.

Semily – Velké Hamry 0:1 (0:1)

Semily inkasovaly jedinou branku zápasu hned v první minutě, kdy po faulu Kočího proměnili hosté pokutový kop. V dalším průběhu měli domácí více ze hry, většina času se odehrávala před pokutovým územím Hamry, ale do výraznější šance se Semily nedostaly. Maximem střeleckých úspěchů se stalo několik nastřelených tyčí. Osmdesát přihlížejících fanoušků tak odcházelo rozladěno.

„V žádném případě to nedopadlo tak, jak jsme si představovali. Dostali jsme gól hned na začátku a pak jsme nebyli schopni vyrovnat. Nebylo to dobré. Trochu mě mrzí, že nemáme ještě o týden přípravy více. Náramně by se nám hodil. Kádr je prakticky uzavřený, jen ještě musíme administrativně uzavřít příchod Ježka z Turnova a Šulce z Desné," řekl k závěrečnému zápasu před prvním divizním kolem hlavní kouč Semil Miroslav Procházka s tím, že se nadále jedná také o Regenermelovi ze Mšena, který u Jizery působil na podzim, a Maryška ze Železného Brodu.

SK Semily: Koudelka – Kočí, Hrmo, Feri, Bohatý – Vlach, Hájek – Veg, Ševčík, Hartman – Buček (v průběhu zápasu střídali: Kumprecht, Jung, Prousek, Šulc, Ježek).

Celkově se tak příprava sportovnímu klubu nevydařila. Vítězství si Semily připsaly pouze proti účastníkovi I.B třídy – západ Rozstání (6:0). V dalších třech utkáních stejně jako v předkole Poháru České pošty nedokázaly získat ani jeden pomyslný bod.