Skalice – Sedmihorky. odloženo

Duel bude sehrán v náhradním termínu, který se upřesní později. Sobotní utkání nemohlo být odehráno kvůli nezpůsobilému terénu na skalickém hřišti.

Semily – Česká Lípa 1:0 (0:0)

Domácí vloni hráli divizi, hosté dokonce ČFL, nyní se ale utkali „jen" na poli krajského přeboru Libereckého kraje. Semily v dosavadním fotbalovém ročníku trápí koncovka. Ztratily kvůli ní už velký počet bodů, a tak nyní chtěly napravit tuto tristní bilanci. Procházkovi svěřenci ale pokračovali v seriálu neproměňování šancí. V prvním poločase dokonce Havlín nevyužil luxusní možnosti zahrávání pokutového kopu. Hosté hráli sympaticky, po většinu času se ale bránili a do vyložené šance se nedostali. Poslední domácí příležitost pak před půlí nevyužil Kázmer.

Českou Lípu mohl po změně stran poslat do vedení Šlechta, ale centru Picka nevyužil, stejného hráče Koudelka vychytal i o chvíli později. Domácím se ale dařilo obdobně. Zahazovali jednu šanci za druhou, a tak fanoušky uklidnil až pět minut před koncem Hartman, který využil úniku J. Hájka. Tři body tak zaslouženě zůstaly doma.

Fakta – branky: 85. Hartman. Rozhodčí: Šťastný. ŽK: 3:0. Diváků: 140. SK Semily: Koudelka – Kočí, Brett, Klazar, Nechanský – M. Hájek – Havlín, Močkovský (76. Seifert), Hartman – Kázmer (67. Kysela), Vrchovský (46. J. Hájek).

Doksy – Pěnčín/Turnov B 0:0

Utkání celků ze středu tabulky mělo nabídnout vyrovnané střetnutí, což se potvrdilo. V první půli měli navrch hosté, které z pozice hlavního kouče tentokrát vedl Jiří Vít. V 5. minutě vstřelili úvodní branku zápasu, ale když Turnováci skórovali po chybě domácího brankáře, nebyl jim gól uznán kvůli faulu. Dobrý vstup do zápasu pak umocnili hlavičkou Nedošetka a slibnou šancí Korčeka. Vždy ale byl úspěšnější gólman Doks. Kombinačně vyspělejší a rychlejší hosté domácí do šancí nepustili, půle skončila 0:0.

Skóre se ale nezměnilo ani po změně stran. Domácí v ní měli herně navrch, ale vážnější brankovou příležitost si přes kompaktně fungující defenzivu Turnova B nevypracovali. Ani hosté ale tentokrát nehrozili, a tak zápas skončil bezbrankovou remízou. Oba týmy navíc dohrávaly po vyloučení jen v deseti lidech.

Fakta – rozhodčí Linhart, ŽK: 2:5. ČK: 1:1 (85. M. Vaňátko – 78. Korček). Diváků: 120. FK Pěnčín-Turnov: Malík – Šteffan, Nedošetko, Matoušek, Čermák – Randák, J. Škréta, Kunst, Bezemek (50. Náhlovský), Korček – D. Škréta (89. Peterka).

Mšeno – Bozkov 1:1 (0:1)

Domácí výběr hosty posledními výsledky hodně strašil, ti přesto přijeli nebojácně. Utkání se hrálo ve svižném tempu, domácí byli zprvu lepší, ale Bozkov pozorně bránil. Úvodní šance se vystřídaly, Mšeno z nich vytěžilo tyč, ale v největším tempu naopak udeřili hosté. Nejprve sice Kobachidze vychytal trestný kop Jíry, pak ale Havel krásně vysunul Coufala, jenž v úniku otevřel skóre. Šance se střídaly dál na obou stranách, hosty několikrát zachraňoval Ma-ňák, a tak Bozkov v půli vedl.

Aktivní Coufal pak měl v úvodu druhého poločasu další šanci, ale nedal. Lépe se tak vedlo domácím. Maňák nešťastně uklouzl na podmáčeném terénu a Krejčík má už snadnou pozici pro vyrovnání. To domácím vlilo chuť do hry a útočili. Defenziva Bozkova však fungovala bezchybně. Občasné její brejky ale vyšly naprázdno, domácí v 66. minutě ve velké šanci také selhávají. Dvacet minut před koncem Mšeno přišlo o vyloučeného Peškara, domácí akcie byly otupeny. Ani Bozkov ale neuspěl, a tak utkání skončilo zaslouženou dělbou bodů.

Fakta – branky: 49. Krejčík – 23. Coufal. Rozhodčí: Bohatý. ŽK 2:4. ČK 1:0 (68. Peškar). Diváků: 70. Sokol Bozkov: Maňák – Liďák, Červený, Jíra, Kobrle – Kubán, Feri – Krejčík, Makula, Coufal – Havel.

Mírová – Desná 0:2 (0:0)

Nepřízní osudu decimovaná Mírová sehrála další nešťastné domácí utkání. Tentokrát se u Jizery sehrálo vyrovnané a bojovné, ale férové utkání. Týmy se přesahovaly hlavně od vápna k vápnu. První byli v šanci hosté, ale Jíra je dvakrát vychytal. Domácí se osmělili až na konci úvodní části, ale brankář hostí slabé střely bez problémů chytil.

Ve druhé půli byla Mírová lepší. Nejprve hrozil kapitán Zelnický, pak měl dvě velké šance Špína. Nejprve ale gólman Desné doslova srazil „betony" při jeho střele, pak útočník domácích nadvakrát nepropasíroval míč do sítě. A tak svěřenci trenéra Kotrmana na neproměňování šancí doplatili. V 77. minutě se prosadil střídající Hlubuček po rychlém brejku, v závěru při hře vabank hosté zasadili K.O.

Fakta – branky: 77. Hlubuček, 90 (+3). Jech. Rozhodčí: Nádeník. ŽK: 1:1. Diváků: 50. SK Mírová: Jíra – Marcel Kovář (43. Michal Kovář), M. Zelnický, Hejduk, Mrňák – Taibr, Bernard, Horák, Beneš – D. Zelnický, Špína (85. Marek).

Ostatní zápasy: Višňová – Hrádek 1:0 (0:0), Doubí – Mimoň 4:1 (2:0).