Pěnčín/Turnov B – Ž. Brod 2:2 (2:1)

Velice vyrovnaná partie se hrála v neděli v podvečer na hřišti v Pěnčíně. První šanci měli hráči Železného Brodu, ale Semenský byl na svém místě. Do vedení se tak dostali fotbalisté divizní rezervy. Vavřich se dokázal uvolnit a střelou pod horní tyč otevřel skóre, které navíc po půl hodině navýšil Jaček. Hosté před přestávkou ještě snížili a když v 54. minutě musel po druhé žluté kartě předčasně pod sprchy Korček, vycítili šanci. Nakonec se vyrovnání dočkali. Přišlo dvacet minut před koncem a utkání tak skončilo dvoubrankovou remízou.

Sedmihorky – Košťálov 3:0 (0:0)

Hosté do zápasu nastoupili s defenzivní taktikou, ale domácí, ač měli územní převahu, se do výraznější šance během první půle nedostali. Povedl se jim ale vstup do druhého poločasu. Hned po dvou minutách na hřišti upalovat Staněk sám na Průchu, ale neuspěl. O poznání lépe se dařilo Bobkovi, jehož tečovaná střela skončila v 50. minutě v síti. Šance následně přibývaly hlavně na straně domácích. Druhý gól přišel na řadu v 67. minutě. Rychlou narážečku Sedmihorek přesně zakončil Staněk a o pět minut později pak nováček v domácím dresu Dvořák znásobil náskok na trojnásobek. Košťálovští se do šancí dostali až v závěru zápasu. Korekce výsledku se však nekonala i proto, že jejich pokusy zastavila branková konstrukce. Střídající Otmar trefil pouze břevno a Lukáš Matura mířil do tyče. Výsledkové prokletí hostů proti Sedmihorkám dál trvá. Také v loňském roce se vždy radovalo mužstvo okolo Jaroslava Mencla.

Velké Hamry – Jablonec nad 
Jizerou 0:2 (0:1)

V průměrném zápase proti nováčkovi soutěže působili hosté kompaktním dojmem. Jabloneček lépe kombinoval, ale své šance se mu zprvu nedařilo proměňovat. Domácí hrozili zejména ze standardních situací, s nimi si ale Farský v brance dokázal poradit. Do vedení mohl poslat hosty Hrbek, jeho hlavička ale skončila na tyči, a tak dílo musel dokonat Paldus – 0:1. Velké Hamry zvýšily z kraje druhé půle aktivitu, ale do výraznější šance se nedostaly. Hosté toužili po vyrovnání, Brezar ani Kouřil neuspěli. Definitivu výsledku dal až nastaveném čase Rudolf, kterého obrana domácích pustila do samostatného úniku.

Ostatní zápasy: Višňová – VTJ Rapid 2:2, Skalice – Desná 1:1, Hrádek – Doksy 0:0, Doubí – Pěnčín 1:2.