Lomnice – Mšeno B 1:3 (0:2)

Domácí byli v zápase favoritem, ale svou roli rozhodně nepotvrdili. Do utkání vstoupili katastrofálně a nedokázali se dostat do šancí. Ačkoliv měli míč více na svých kopačkách, hosté se soustředili na bránění, tak to bylo právě Mšeno B, které střílelo branky. Poprvé se trefili z pokutového kopu po faulu Tomáše Ďoubalíka ve 20. minutě, pak navíc ještě do půle přidali druhý gól a začalo se rodit překvapení.

Po změně stran se Lomnice snažili s výsledkem něco udělat, ale narážela na hluboký jablonecký val. V 65. minutě navíc přišlo nedorozumění obrany domácích a Pokorný zvyšoval už na 3:0. Lomnice svou platonickou převahu zúročila jen v kosmetickou úpravu z hlavy Drahoňovského.

Fakta – branky: 72. Drahoňovský – 20. Škvor z pen., 35. Čech, 70. Pokorný. Rozhodčí: Jacík. ŽK: 2:2. Diváků: 60. Lomnice: Jezdinský – Sedlák, T. Ďoubalík, Kraus, Košťák (46. Vohnout) – Vávra (70. Fišar), J. Ďoubalík (46. Čermák), Drábek, Podstavek – Heřmanský, Drahoňovský

Košťálov – V. Hamry 1:3 (1:2)

V závěrečném utkání na domácím hřišti chtěl Košťálov potvrdit přívoz bodů z Harrachova. Proti druhým Velkým Hamrům ale zaváhal. Hosté šli do vedení už ve druhé minutě. Domácím se ale za dvacet minut podařilo srovnat, když Huráň rozehrál standardku na Piryho, který se prosadil z následné dorážky. Deset minut před poločasem ale potrestaly Hamry nedůslednost v obraně a Miček vsítil druhý gól svého týmu.

Domácí se po změně stran snažili a dřeli. Pozorně bránící soupeř je ale nepustil do šance a sám spoléhal na brejkové situace. Rozhodnutí přišlo v závěru, kdy ztratil míč Prousek a hosté se nadvakrát před brankou prosadili.

Fakta – branky: 21. Piry – 2. a 36. Miček, 89. Horna. Rozhodčí: Tykva. ŽK: 2:1. Diváků: 60. FK Košťálov: Jakubičko – I. Móro, Huráň, Grafek, Prousek – K. Janata, Piry, Poledník, Sádek – Tuláček (73. M. Janata), Zboroň.

Hejnice – Harrachov 1:4 (0:2)

Hosté si chtěli pohlídat vstup do utkání, což se jim povedlo. Právě naopak to byli oni, kteří odpálili první nábojnice, které daly duelu potřebný ráz. Už ve dvanácté minutě měl na kontě hostující záložník Radek Barbořák dvě trefy a horalé tak mohli hrát naprosto v klidu. Další šance ale zůstaly nevyužity, a tak se na rozuzlení čekalo do druhé půle.

Bezzubý hejnický výběr si nedokázal vytvořit větší šanci, a tak třetím gólem v 70. minutě rozhodl Pešat. Pak sice domácí snížili, ale závěrečné slovo měli svěřenci Huberta Riegera, kteří si odvezli zasloužené vítězství.

Fakta – branky hostů: 2. a 12. Barbořák, 70. Pešat, 85. Sedlmajer. Rozhodčí: Bým. ŽK: 3:1. Diváků: 70. Harrachov: Vrána – Bergman, Horáček, Kroupa – Trepera, Peterka – Barbořák (80. P. David), Pešat, Exner, M. David (75. Kyncl) – Veselý (60. Sedlmajer).

Horní Branná – Stráž p. R.  - odloženo

Jilemnice – Cvikov 2:2 (2:1)

První poločas nabídl divákům zajímavou podívanou se spoustou šancí. Ve 23. minutě se trápící se domácí výběr dostal do vedení, když centr Paulů propadl k Bergemannovi, jenž rozvlnil síť. O chvíli později ale Jilemnice smutnila, protože bylo znovu vyrovnáno po nenápadné akci. Hráči už se pak téměř viděli v kabině, když přišel třetí gól. Postaral se o něj nahrávající Šťastný se střílejícím mladíčkem Figurou.

Ve druhé půli se hrálo hlavně mezi vápny. Šancí se objevilo pomálu. V 56. minutě se ale prosadili hosté. Hrstku fanoušků totiž rozesmutnil Vacek, který po zisku míče ve středu hřiště a následném přečíslení se štěstím vyrovnal. Jilemnici pak ještě čtvrt hodiny před koncem podržel gólman Černý, který dvakrát zneškodnil obrovské šance Cvikova. Utkání tak skončilo nerozhodně, domácí konečně bodovali, ale šňůra bez vítězství se protáhla na jedenáct utkání.

Fakta – branky: 23. Bergemann, 45. Figura – 29. Suněk, 56. Vacek. Rozhodčí: Marek. ŽK: 4:4. Diváků: 90. SK Jilemnice: Černý – Šťastný, Šnorbert, Mečíř, Paulů – Bergemann, Jež, Tonar (77. Mašek), Staněk – Figura (71. Vorel), Illner (46. Princ).

Ostatní zápasy: Rynoltice – Chrastava 1:2 (1:1), Frýdlant Stráž n. N. 3:1 (2:0).