Stráž p. R. -  Lomnice 3:4 (0:2)

Utkání lomnického mužstva mají v poslední době hezké zápletky. Pro tamní tým navíc vítězné. Tentokrát měli hosté opět vlažný začátek, ale Stráž jejich pasivitu nepotrestala. Pak ambiciózní celek zabral a díky trefě Heřmanského a akcí bratrů Ďoubalíků se dostal do vedení. Po půl hodině šli navíc domácí do deseti, ale i přes velkou příležitost Čermáka se šlo do kabin za stavu 0:2.

Hosté nastoupili do 2. půle proti oslabenému týmu ale katastrofálně. Během chvíle byl stav vyrovnán. Když ale v 70. minutě krásnou nahrávku Vohnouta zužitkoval Heřmanský, vedli 3:2. Následně se pod sprchy pakoval Drahoňovský, domácí ale rychle kontrovali další červenou. V závěru oba týmy vstřelily po gólu a tak hosté vezou 3 body.

Fakta branky: 56. a 58. Věchet R., 86. Podroužek 17. a 70. Heřmanský, 24. J. Ďoubalík, 82. Podstavek. Rozhodčí: Horáček M., ŽK: 3:2, ČK: 2:1 (za hosty 76. Drahoňovský. Diváků: 120. Lomnice: Jezdinský - T. Ďoubalík, Michal Drábek, Kraus, Vohnout J. - Ďoubalík, Košťák, Heřmanský (88. Kraus ml.), Podstavek - Drahoňovský, Čermák.

Jilemnice - Frýdlant 2:4 (1:2)

Domácí se trápí a jsou ve velké krizi. Po sérii nezdarů chtěli Jilemničtí konečně zabrat, ale proti poslednímu týmu tabulky se jim nevedlo. Jilemnice nasadila do hry řadu dorostenců, ale byli to hlavně zkušení hráči, kteří nedokázali její hru podpořit. Úvodní šanci Kubiny domácí odvrátili z brankové čáry, pak udeřili hosté. Následně sice vyrovnal Figura, ale do kabin šli veselejší hosté.

Snahu o obrat ale pro Jilemnici zhatila už 55. minuta. Po špatném vyběhnutí Tužeho skóroval Frýdlant z penalty a vzápětí se dostal už na rozdíl tří branek. Cestu domů jim tak následně nemohla zhatit ani korekce z kopačky aktivního Kubiny.

Fakta branky: 36. Figura, 71. Kubina 27. a 59. Coufal, 42. Záruba, 55. Jelínek z pen. Roz.: Vydra. ŽK: 3:3. Diváků: 100. Jilemnice: Tuž - Hnik (60. Mečíř), Štastný, Šnorbert, Paulů - Horáček (70. Vorel), Jež, Kubina, Bergemann - Illner (46. Staněk), Figura.

Košťálov - Rynoltice 4:2 (1:0)

Hosté v neděli začali slibnou šancí, kterou ale nezakončili, a tak převzali iniciativu domácí. Ti ze série slibných příležitostí zakončili přesně jen jedenkrát.

Hned po obrátce střílel Prousek do břevna, ale v 52. minutě Sádek obehrál obranu a krásně zvýšil. Rynoltice pak kontrovaly, další dva přesné údery ale poslaly hosty do kolen. Závěrečná korekce z kopačky Kotka pak už na osudu zápasu nemohla nic změnit. Košťálov vyhrál naprosto zaslouženě velký počet šancí totiž nevyužil.

Fakta branky: 27. Janata, 52. a 86. Sádek, 78. Prousek 66. a 90. A. Kotek. Rozhodčí: Jacik. ŽK: 4:7. Diváků: 130. Košťálov: Šrajer - Grafek, Kašpar, Huráň, I. Móro - Janata, Cerman, Piry, Prousek J. Sádek (87. Jakubičko), Zboroň (78. J. Moravec).

Hejnice - H. Branná 4:2 (3:0)

Ne snad, že by hosté jeli na výlet, ale na úvod to tak skoro vypadalo. Neporažený celek prohrával ve 24. minutě 3:0 a s jeho ambicemi to vypadalo hodně špatně. Hejnice hrály ve svižném tempu a vedení získaly zaslouženě. Hosté zaostávali, až ke konci půle se dostali do hry. Branná se zvedla, šance ale nepřišla.

Hosté pak hrozili hlavně ze standardních situací. Vašek nejprve trefil těsně vedle, lépe se vedlo gólmanovi. Ten se vydal na útočné rozehrání a jeho střelu dorazil pohotově do sítě Landiga 3:1. O chvíli později ale domácí opět vedli o tři góly a výsledek pak už jen kosmeticky upravil Zuzánek. V závěru ještě Landiga trefil tyčku.

Fakta branky: 7. a 17. Kouba, 24. O. Malinský z pen., 73. Kobr 73. Landiga, 85. Zuzánek. Roz.: Hnětynka. ŽK: 1:3. Diváků: 100. Horní Branná: Hoffman - Fiedler, Vašek, Chlup - Zuzánek, Kocourek (55. Gaudel), Pešina (73. Mečíř), Svoboda - Šimek (52. Beneš), Nýdrle, Landiga.

Harrachov - Chrastava 2:5 (2:2)

Proti překvapivému lídru aktuální tabulky nastoupili domácí neohroženě. Ve vyrovnané první půli šli sice hosté do vedení, díky trefám Pešata a Bergmanna Harrachov skóre otočil. Poločasovou „plichtu" si ale hosté přece jen zajistili, Chrastava vyrovnala. Po změně stran se domácí soustředili na defenzivu. Bodový zisk proti lídrovi tabulky byl pro ně lákavý, ale nedočkali se ho. Hosté přidali v 80. minutě třetí gól, následně po sporné situace čtvrtý a ve hře vabank Vrána inkasoval ještě popáté.

Fakta branky: 15. Pešat, 25. Barbořák 32. a 80. Řezka, 15. Beneš, 86. Vávra, 88. M. Rozmajzl. Roz.: Kovářová. ŽK: 1:2. Diváků: 130. Harrachov: Vrána - M. David, Horáček, Kroupa - Sedlmajer, Peterka - Veselý, Pešat, Trepera, Barbořák ml. - Chlup.

Ostatní zápasy: V. Hamry - Stráž n. N. 3:0 (1:0), Cvikov - Mšeno B 7:4 (3:1). 

I. B třída

Zásada - Jeníšovice 2:1

Plavy - V. Hamry B 0:0

Rovensko - Ruprechtice 1:2

Lučany - Hodkovice 3:4

Pěnčín - Ž. Brod B 4:0

Kr. Studánka - Kokonín 9:1

Rokytnice n. J. - Držkov 2:1