1.A třída

Lomnice - Vratislavice 6:0 (1:0)

Přímý souboj o záchranu se hrál na lomnickém stadionu. Na utkání dorazila početnější divácká skupina, domácí tým snad poprvé na jaře nastoupil téměř v plné síle a i proto se zrodil tenisový výsledek. Domácí začali dobře, ale v průběhu první půle se do hry dostali také Vratislavičtí a zejména díky brankáři Jezdinskému obrana odolala. Těsně před půlí se pak poprvé trefil navrátilec do základu Zbyněk Koudelka a nahlodal tak psychiku hostů. Stejný hráč během úvodních dvaceti minut druhé půle dokázal nasázet ještě další tři branky a definitivně tak přihrál I.A třídu do Lomnice pro další ročník. V závěru zápasu ještě upravili na konečných 6:0 Michal Drábek s Kosem.

Mírová - Bozkov 6:4 (4:3)

Ani o postup, ani o sestup už ani jednomu z týmů nešlo, proto se hrálo jen o lepší umístění v tabulce. Atmosféra zápasu tomu odpovídala, hráči se soustředili zejména na útočnou činnost a obrany si vzaly volný víkend. Už ve 22. minutě svítil na ukazateli skóre stav 4:1, třikrát z toho se trefil domácí Josef Kandráč. Do poločasu hosté ale utkání zdramatizovali. Nejprve sice Makula nevyužil nabídnutý pokutový kop a poslal míč mimo tři tyče, následně ale snížili na rozdíl jediné branky. Ve druhé půli tempo hry mírně opadlo a Bozkov se dokázal prosadit až v úplném závěru, kdy dovršil desetibrankové hody.

Jilemnice - Doubí 1:3 (0:2)

Oba týmy měly před zápasem své jisté a předvedly kvalitní fotbal. Ke smůle Jilemnice ale branky stříleli především hosté, a v horách jsou tak už možná rádi, že je konec sezony. Hostující brankář Kanta představoval pro domácí střelce nepřekonatelný problém. Už v osmé minutě vytáhl Princovu střelu, stejná situace se opakovala za pět minut a když už byl strážce svatyně Doubí překonán Horáčkem, neuznali gól rozhodčí pro ofsajd. Na druhé straně se zaskvěl také Jež, ale ve 29. minutě nedosáhl na střelu Kozáka, který umístil odražený míč přesně k tyči. Ještě do poločasu navíc hosté přidali druhou branku. Po pauze tempo zápasu mírně opadlo, hosté nejdříve navýšili z penalty díky gólmanovi Kantovi, v 81. minutě pak alespoň kosmeticky upravil na 1:3 Princ.

Ostatní zápasy: Frýdlant - V. Hamry 1:5 (0:2), Skalice - Hejnice 9:1 (4:0), Mimoň - Cvikov 5:3 (3:2).

1.B třída

H. Branná - Mšeno B 5:3 (3:2)

Utkání začalo s mírným zpožděním, ale hosté přijeli posíleni o dorostence a hráče z A mužstva. Oba týmy se prezentovaly hodně útočně, domácí šli už v první čtvrthodině do dvoubrankového vedení. Hosté ale dokázali snížit a když dával hlavou ve 38. minutě Pešina na 3:1, zdálo se, že bude mít Horní Branná o přestávce klid. Hostující Peškar ale ještě před pauzou snížil, a tak se zápas lámal až ve druhé půli. Domácí si nejprve několikrát vylámali zuby na brankáři nebo špatné koncovce, ale dva góly Šimka, který tak dovršil hattrick rozhodly o výhře Horní Branné. Hosté pak už stihli jen korigovat a odjeli s nepořízenou.

Plavy - Rokytnice 1:0 (0:0)

V duelu, ve kterém zhola o nic nešlo, se hrál fotbal bídné úrovně. Hosté přijeli značně oslabeni a skoleni virózou, tudíž se drželi především defenzivní taktiky. Jediný gól domácích padl čtvrt hodiny před koncem.

Ruprechtice - Rovensko 2:1 (1:1)

Domácí měli od začátku více ze hry, ale z úvodního tlaku vytěžili pouze jediný přesný zásah Antoše. Rovensko se osmělilo až ve 25. minutě a jeho akce se hned ujala trefil se Hanzl. Domácí byli zaskočeni, hosté měli na kopačce vedoucí gól, ale o výsledku nakonec rozhodla až poslední čtvrthodina, ve které se Ruprechtice prosadily podruhé. Hosté se přesto mohou radovat hráči Malé Skály totiž sportovní cestou vyvrátili veškeré dohady o domluveném zápase s Lučany, zvítězili a černého Petra tak mají právě Lučany.

Držkov - Harrachov 4:4 (1:1)

Už jistý vítěz I.B třídy si v otevřeném fotbale v Držkově připsal ještě jeden bod navíc. Nejlépe střílející tým soutěže přidal další čtyři branky a může se definitivně těšit a připravovat na cestu do I.A třídy. Nebo bude vše nakonec jinak?

Ostatní zápasy: Zásada - Ž. Brod B 5:2 (2:1), M. Skála - Lučany 4:3.