Ke stálým účastníkům přibyly dva zcela nové celky a o zajímavé momenty od úvodních minut nebyla nouze.

Turnajem po tuhých bojích (přesto suverénně) prošel FC JUNIORS. Zatímco ve skupině A se sešly týmy bez výrazných výsledků z minulosti, béčko nabídlo hned tři bývalé vítěze a jednoho z nováčků. Pořadí určilo nasazení do čtvrtfinále a v něm už začalo jít do tuhého.

První kolo play off podle očekávání patřilo účastníkům skupiny B. V souboji nováčků nejprve tým KÁMEN rozstřílel soupeře s originálním názvem TO JEŠTĚ NEVÍME (11:1). Pak už se prosazovali zkušení harcovníci. TORZO LEGIE hladce přehrálo LOS BALANCOS 4:0, výběr PRIBINÁČKŮ taktéž rozdílem čtyř branek vyřadil NETVORY a FC JUNIORS po urputném boji porazil PIDIŽVÍKY 5:3.
V prvním semifinále se potkali několikanásobní vítězové TORZO LEGIE s vítězem skupiny A, jímž byl KÁMEN. V utkání se projevila zkušenost. Torzo vedlo už 7:1, soupeř sice snížil, přesto se s nadějemi na vítězství rozloučil čtyřgólovou porážkou. Ve druhém duelu FC JUNIORS dle výsledku jasně přehrál zkušenějšího soka PRIBINÁČKY (4:0), kdo ale duel viděl, těžko chápal mizernou produktivitu poražených.

Pak už následovaly přímé souboje o medaile. Bitvu o třetí místo lépe zahájili PRIBINÁČCI (2:0), pak se ale ze zápasu stala parádní přestřelka a v ní nakonec po výsledku 6:4 triumfoval KÁMEN.

Finále mělo stejné obsazení jako v minulém ročníku - TORZO LEGIE versus FC JUNIORS. V zápase lépe začal tým Torza, ale z příležitostí nebylo nic. Hra se postupně vyrovnala a navrch začali mít mladíci svým pohybem. Po překvapivém výpadu Dominika Zdržálka se ujali vedení. Po vyrovnání na 1:1 skvělou ranou brankaře Jindřicha Kobra se ale k dominantní hře znovu dostal FC JUNIORS. Získalo náskok 3:1 a i přes snížení svého soupeře nakonec tento mladý ambiciózní tým turnaj i ovládl.

Pořadí v základních skupinách

Skupina A: 1. Kámen 7 bodů, skóre 10:8, 2. Netvoři 4 (11:9), 3. Los Blancos 4 (5:5), 4. Pidižvíci 0 (5:9).
Skupina B: 1. FC Juniors 9 (16:3), 2. Torzo legie 6 (10:5), 3. Pribináčci 3 (9:8), 4. To ještě nevíme 0 (1:20).

Konečné pořadí turnaje

1. FC Juniors, 2. Torzo legie, 3. Kámen, 4. Pribináčci, 5. Netvoři, 6. Los Blancos, 7. Pidižvíci, 8. To ještě nevíme.

Ocenění pro nejlepší střelce turnaje si odnesli první Dominik Zdržálek s 15 góly, druhý Hynek Šritr (10) a třetí Petr Žďárský (8 tref). Nejlepším brankářem turnaje byl vyhlášen Jindřich Kobr a poděkování patří organizátorům turnaje, jimiž byli Milan Půlpán s manželkou Michaelou a Jiří Hartig s manželkou Marcelou.