Trutnov – Náchod 4:1 (2:0)
Sobotní odpoledne patřilo na stadionu v Horním Starém Městě duelu starých známých. Trutnov zde přivítal loni sestoupivší Náchod a domácí hráči chtěli poprvé od konce sezony poznat, jak chutná vítězství. A to se jim i povedlo. Už v první půli vstřelili dvě branky, stejný počet přidali po přestávce. Dvakrát se při vítězství 4:1 prosadil Marks, po jednom úspěchu přidali elitní střelci P. Holubec s Kejzlarem.

Dvůr Králové – Bielawa 4:2 (2:0)
Jako poslední si v červenci zahráli svěřenci trenéra Pavla Matějky. Na stadion pod Hankovým domem si v neděli pozvali účastníka polské IV. ligy a sympaticky hrajícího soupeře přehráli výsledkem 4:2. Brzy po zahájení zápasu domácím vypracovali náskok Hruška s Tauchmanem, ve druhé půli skórovali Janouch a Škoda.

Česká Lípa – Turnov 4:5 (1:1)
Jako první si v sobotu zahrál tým z Českého ráje. K přátelskému utkání Turnov zamířil na půdu nováčka divizní skupiny B a po hodině hry v České Lípě prohrával 1:4. Závěrečná část duelu ale jasně patřila svěřencům kouče Josefa Petříka, kteří čtyřmi trefami překlopili vedení na svoji stranu a z bláznivé přestřelky vyšli vítězně. Dvěma góly se blýskli Horák s Beníškem, jednou se prosadil Kordík.