Krajský přebor

Dvůr Králové B – Nový Hradec Králové 5:2 (4:1).

Dvorská rezerva si pod Hankovým domem s chutí zastřílela a více než soupeř zlobil domácí hráče intenzivní déšť. V 15. minutě otevřel skóre tečí Marks a po půlhodině hry zvyšoval na 2:0 Kořínek. Po trefě Doseděla odpověděli hosté šťastnou brankou Olšáka, ale tříbrankové vedení vrátil Dvoru Řežábek.
Cellerovi svěřenci se bavili fotbalem a po přestávce si zahrála i řada dorostenců. Gól však domácí přidali již jen jeden. Z pokutového kopu se prosadil brankář Kobos, a tak nemohly vítězný tým mrzet ani dva obdržené góly po zbytečných hrubkách.

I. A třída

Jaroměř – Vrchlabí 5:0 (3:0).

Nevydařený duel odehráli na hřišti Jaroměře fotbalisté Vrchlabí. Ti potřebovali bodovat, aby nemuseli jistotu záchrany „honit" až v posledním kole. Proti o postup bojujícím domácím ale neměli moc šancí na úspěch. Již v prvním poločase prošly za záda gólmana Šulce tři rány – trefili se Kučera, Rejchrt a exdivizní Holub.
Po přestávce domácí pokračovali v pohodovém tempu a v posledních deseti minutách se jim podařilo přidat dvě branky. Nejprve z penalty gólman Klofanda a po něm ještě Škoda navýšili skóre na konečných 5:0.

I. B třída

Úpice – Kopidlno 6:5 (2:1).

Vítěz A skupiny I. B třídy si pro své fanoušky na závěr sezony připravil brankové hody a kdo přišel na stadion Sparty, určitě nelitoval. Hrálo se ve slavnostním duchu a otevřených obran jako první využili hosté – 0:1. Čápovi svěřenci dlouho hledali cestu k brance soupeře, po půlhodině hry ale Rada dokázal konečně vyrovnat a před pauzou skóre otočil Jan Marel – 2:1.
Po přestávce domácí pokračovali v ofenzivním představení a spokojenému obecenstvu nabídli několik pěkných akcí. Dvakrát se dokázal trefit útočník Winter, další úspěch zaznamenal Marel a jelikož se střelecké štěstí usmálo i na špílmachra Fingera, svítil na ukazateli skóre brzy stav 6:2. Ještě než ale vybuchlo šampaňské, dokázali hosté třemi góly snížit na 6:5. V závěrečných minutách si však již Úpice tři body pohlídala a se svými příznivci se rozloučila zaslouženým vítězstvím.

Stará Paka – Bílá Třemešná 3:2 (2:0).

Přímý souboj o druhou příčku nabídl slušné návštěvě velmi dobrý fotbal. Hosté na soupeře nastoupili v nejsilnější možné sestavě, přesto patřil první poločas domácím. Po oťukávacích minutách předvedl skvělou individuální akci na levé straně štírek Berger a po jeho centru se od Pavlíčka odrazil míč za záda Vočky – 1:0. Hostujícím týmem inkasovaný gól otřásl a hned za dalších pět minut pykali podruhé, to když se pohodlně hlavou prosadil Krejčí – 2:0. Sokol vystrčil ofenzivní růžky až těsně před pauzou, střely Jar. Kubelky a Hažera si ale místo v brance nenašly.
Vydařený závěr první půle nabudil hosty ke zlepšenému výkonu a ve druhém poločase byla herní převaha jasně na straně Kubelků a spol. O to větším překvapením byla třetí branka v síti Vočky po rychlém domácím brejku – 3:0. V 68. minutě se ale hosté po rychlé akci dočkali snížení Davidem Kubelkou, a když za pár okamžiků snížil na 3:2 Milan Pátý, strhla se parádní bitva. Vstříc vyrovnání mohl běžet v 75. minutě sám na branku T. Kubelka, ostrý faul ale gólové akci zamezil. V drtivém závěru pak střelecky selhali M. Pátý a po něm i Jaroslav Kubelka, a tak se již hosté zaslouženého vyrovnání nedočkali.

Mostek – Janské Lázně 3:1 (2:0).

Zápas jara. Jak jinak z pohledu domácího Mostku nazvat okresní derby proti Janským Lázním, v němž Lebedova parta prostě musela urvat výhru, aby měla před posledním kolem klid od sestupové hrozby. Týmu od hory Zvičiny se to povedlo, když mu výrazně pomohla brzká branka Vojtíška, jenž Bernasinského v brance hostů překonal už po čtyřech minutách hry – 1:0. Hanušovi svěřenci přijeli na Mostek se snahou pomoci trutnovské rezervě v záchranářském boji, narazili ale na tuhý odpor nadšeně bojujícího kolektivu. Domácí trpělivě čekali na své šance a v první půli byli stoprocentně produktivní. Ve 35. minutě totiž využil hostující hrubky šutér Hendrych a zajistil Mostku nadějný poločasový stav 2:0.
Po přestávce pokračovali hosté v ofenzivní snaze, s proměňováním šancí ale byli na štíru. Po nadějné možnosti Prokopa mířil nad i Koblížek a trestem byl pro hosty třetí gól v síti, jímž Hendrych zvyšoval už na 3:0. Krátce po rozehrání sice z trestného kopu pěkně snížil Mihalík, víc branek se ale již hosté nedočkali. Dvě velké šance totiž spálil Dvořák starší, Němečkovu ránu zastavila za gólmanem Danielem tyč. Závěrečný hvizd sudího Linharta znamenal pro domácí borce definitivu záchrany I. B třídy, a tak se mohlo na zdejším hřišti slavit.

Trutnov B – Jičín B 3:2 (2:1).

Aby si zachovala alespoň teoretickou šanci na záchranu, potřebovala trutnovská rezerva nutně porazit juniorku Jičína. Domácí nezačali vůbec zle, nešťastnou se pro ně ale ukázala být 13. minuta. V ní totiž gólmana Douska překonal Brožíček a Brejchovi svěřenci tak museli brzy dohánět jednogólovou ztrátu. Naštěstí přišla trutnovská odpověď včas. Ve 21. minutě totiž Vomočil dokázal vyrovnat a stejný hráč za pár okamžiků skóre dokonale otočil – 2:1.
Zdálo se, že domácí získávají půdu pod nohama a díky své herní převaze dokáží mít duel pod kontrolou. Jenže po hodině hry dokázal srovnat Špicar a s trutnovskými akciemi to opět nevypadalo dobře. Domácí kouč měl ale na střídačce trumf v podobě druhého gólmana Mahrly. Ten sice v dopoledním divizním utkání inkasoval čtyři trefy od Náchoda, proti Jičínu si ale náladu spravil. Na hřiště přišel v 81. minutě a už za tři minuty rozhodl zápas gólem na 3:2. Nakonec se ale jednalo o Pyrrhovo vítězství. Zpráva o výsledku utkání Mostek – Janské Lázně totiž znamenala pro trutnovskou rezervu definitivní jistotu sestupu do okresního přeboru.

Mladé Buky – Rudník 1:3 (0:1).

Bezstarostný zápas viděla hrstka diváků v Mladých Bukách. V souboji sousedů v tabulce byli úspěšnější hosté z Rudníku, na nichž byla vidět větší snaha o vítězství. V první půlhodině toho k vidění moc nebylo, přesto ještě před přestávkou přišel gólový moment. Hylmar našel za obranou benjamínka v hostující sestavě Čápa a mladší dorostenec otevřel skóre – 0:1.
Z druhého poločasu neuběhla ani minuta a útočník Rudníku přidal druhý gól. Hrubku totiž vyrobila domácí obrana a Čáp si se samostatným únikem na brankáře věděl rady – 0:2. 59. minuta patřila snížení z kopačky Totha, na víc ale v sobotu Zierisovi svěřenci neměli. V 70. minutě již hostující kouč Matěna chystal střídání Havránka, kanonýr Rudníku ale před odchodem ze hřiště stihl ještě přidat třetí branku a výsledkem 1:3 nakonec okresní derby i skončilo.

Sobotka – Žacléř 1:1 (0:1).

Baníkovci museli k předposlednímu utkání sezony vyrazit jen ve dvanácti lidech, jelikož kádr poznamenaly pracovní povinnosti. Přesto odehráli hosté v Sobotce vydařený zápas, kterému chybělo jen vítězství. Gajdošovi svěřenci by si jej i zasloužili, doplatili ale na špatnou koncovku. V první půli ještě byli hosté vcelku produktivní. Po několika malých šancích na obou stranách totiž skóroval Lukáš Vít, jemuž gólovou příležitost vypracoval pěkně Skála – 0:1.
Po pauze zahájili domácí náporem a odměnou jim byla branka Bašeho v 57. minutě. Hosté se za stavu 1:1 snažili o druhou branku, naráželi ale na soupeřova brankáře, ve dvou případech navíc jejich šance zastavilo břevno. Nejprve do něj zamířil střídající Petrů, po něm si na konstrukci brány vylámal zuby i L. Vít. I tak ale hosté bod brali a v posledním kole si to v přímém souboji o desátou příčku rozdají s Mladými Buky.