V sobotu od osmé hodiny ranní přijdou na řadu boje ve zbylých základních skupinách. Představí se v nich především regionálně vzdálenější mužstva, aby v případě postupu mohla v turnaji hned druhý den pokračovat. Pro návštěvníky je již předem zajištěno skvělé počasí, ale také zajímavé atrakce. Skákací hrad je samozřejmostí, chybět nebudou pestré soutěže, vyzkoušet si bude možné simulátor dopravní nehody, opravdoví kaskadéři si budou moci vyzkoušet lezení na velkou plechovku piva a pro děti bude připraven i vodou naplněný bazén. To vše zdarma!

Po odehrání základních skupin dojde i ke slosování účastníků velkého kvízu k 35. výročí turnaje, jehož znění mohl každý najít v sobotním vydání Krkonošského deníku. Hlavní cena v podobě pivního sudu rozhodně přijde vhod. Následovat bude diskotéka v areálu a po setmění také ohňostroj.

Nezapomenutelná atmosféra turnaje bude pokračovat i v neděli. Od rána si každý zájemce bude moci vyzkoušet vodní fotbal, mezi 13. a 15. hodinou pak přijde hokejová vsuvka. Do sportovního areálu přijedou zástupci mistrovského celku HC ČSOB Pojišťovna Pardubice, kteří sebou přivezou i nablýskaný pohár pro vítěze extraligového ročníku 2011/2012. Možnost získat zajímavé autogramy a vyfotit se s mistrovskou trofejí je dalším velkým lákadlem.

To už ale budou probíhat finálové boje, do nichž si právo postupu vybojovali o minulém víkendu hráči Sparty Úpice, kteří letos hrají pod hlavičkou HAFA Havlovice A. Spolu s nimi se ve finálovém programu představí Loosers Hradec Králové, FC Sychrov a obhájce trofeje Sonia Žacléř. O dalších účastnících se rozhodne v sobotu. Ještě pořád váháte nad účastí v havlovickém areálu?