Okresní přebor

Rtyně – Poříčí 3:1 (1:1). Branky: Černý, Hanák, Krátký – Brus. Rozhodčí: Šolc (OFS Náchod). ŽK: 3:7. ČK: 0:2. Diváků: 70. Od úvodního hvizdu se hrálo sice bojovné, ale pro oko diváka velice průměrné utkání plné nepřesností na obou stranách. Hostům se v polovině poločasu povedla pěkná kombinace a šli do vedení. Domácí nepřipustili dlouhou soupeřovu radost a z trestného kopu Černým vyrovnali. V úvodu druhé půle měli hosté dvě velice dobré příležitosti ke skórování, ale domácí obránci dokázali míč v poslední chvíli zablokovat. Iniciativu pak na kopačky převzali postupně Rtynští, ale se zakončením byli na štíru. Vysvobodil je opět trestný kop, který Hanák dokázal trefit přesně. Hosté hru otevřeli ve snaze vyrovnat, ale po chybě ve středu hřiště naopak inkasovali, když domácí pohotově vyřešili přečíslení Krátkým. Vítězství domácích bylo asi zasloužené, hosté předvedli dobrou první půli, ve druhé však vyklidili střed hřiště, což rozhodlo.

Kunčice nad Labem – Jánské Lázně B 3:2 (2:1). Branky: Míč 3 (1 z penalty) – Hradecký, Kult. Rozhodčí: P. Prokop. ŽK: 2:2. Diváků: 30. Domácí se po dvou dobře hozených autech A. Kracíka dostali v první půli do vedení. Také začátek druhého poločasu vyzněl lépe pro ně a v 54. minutě završil J. Míč hattrick. Kunčice i nadále kontrolovaly hru a bylo jen otázkou času, kdy přidají rozhodující branku. Té se ale diváci nedočkali, a když v 77. minutě hosté snížili, bylo o drama postaráno. Na konci utkání Janské Lázně B přitlačily, ale domácí se štěstím vybojovali výhru.

Kocbeře – Dolní Kalná 2:3 (2:2). Branky: Šolc, vlastní – Bartoň 2, Hampl. Rozhodčí: Seidel. ŽK: 2:3. Diváků: 35. Zasloužené vítězství hostů, kteří byli fotbalovější a nakonec měli v zakončení i více štěstí. Domácí v oslabené sestavě zkrátka na víc neměli a po fatálních chybách lacině inkasovali. Dolní Kalná vedla po patnácti minutách 0:2, domácí prostřídali a nakonec stihli do poločasu vyrovnat. Druhé dějství bylo již vyrovnanější, ale zatímco Kocbeřští šance spalovali, hosté rozhodli.

Podhůří – Lánov 4:1 (2:1). Branky: D. Zdržálek 2, Smejkal, Přívratský – Losenický. Rozhodčí: L. Nývlt. ŽK: 1:4. Diváků: 100. Derby s Lánovem začali domácí lépe a z počátečního tlaku se ujali vedení brankami D. Zdržálka a Z. Smejkala. Hosté poté hru vyrovnali a dokázali do přestávky snížit. Ve druhé části se hrál vyrovnaný fotbal se šancemi na obou stranách, ale Podhůří si již vítězství nenechalo vzít a brankami D. Zdržálka a P. Přívratského pojistilo výsledek.

Volanov – Vítězná 2:1 (1:1). Branky: Miklušák, Rada – vlastní. Rozhodčí: Čapek. ŽK: 0:4. Diváků: 40. Po úvodní brance, kterou si domácí dali sami, měl Volanov po celý zápas převahu a jejich vítězství bylo zasloužené.

Staré Buky – Vrchlabí B 5:3 (3:0). Branky: Kuric 2, Prokop 2, Dominik Fikejz – Žďárský 2, Jiří Lukáš, Rozhodčí: Mahrla. ŽK: 1:1. Diváků: 75. Na těžkém a velmi podmáčeném terénu se domácí v prvním poločase prezentovali dobrým výkonem a herní převahu vyjádřili i gólově. Brankář Starých Buků byl prakticky bez práce a nemusel zasahovat. Ve druhém dějství jakoby domácí usnuli na vavřínech, hosté se dokázali prosadit a po hrubých chybách stříleli branky. Domácí přesto dokázali vždy vzápětí odpovědět dalším gólem. Skóre se přelévalo každou chvíli na jinou stranu. Zápas tak skončil hokejovým výsledkem pro Starobucké, kteří si připsali premiérové tři jarní body. Úvodní mistrovský zápas za domácí odehrál benjamínek Dominik Fikejz a prezentoval se velmi dobrým výkonem.

Strážné – Trutnov B 4:1 (1:0). Branky: Grégr 2, Jiřička, Pfeifer – Skuček z pen. Rozhodčí: R. Nývlt. ŽK: 2:1. Diváků: 45. Překvapivé, ale naprosto zasloužené vítězství domácích se rodilo hned od počátku zápasu. Už v 10. minutě se Strážné ujalo vedení a velice chytrou hrou dozadu a rychlými protiútoky si připravovalo další šance, které ale neproměnilo. Ve druhé půli hosté z penalty vyrovnali a zdálo se, že výsledek otočí. Ale naopak domácí z brejků trestali.