Mírová – Česká Lípa 2:2 (2:1)

V duelu celků ze spodku tabulky nechtěli hráči Mírové extřetiligovému týmu dopřát první sezónní vítězství, a tak začali náporem. Tokan sice nadvakrát v šanci neuspěl, ale přesto šel jeho tým do vedení. Ve 26. minutě se po centru Kulhánka prosadil Špína. Po půlhodině ale Česká Lípa vyrovnala. Ze šestnáctky Jíru prostřelil Bečvařík, a tak se začínalo od začátku. K poločasovému oddychu však veselejší odešli domácí, kteří vedení zpět získali zásluhou hlavičky Špíny.

Zahanbit se ale nedal ani hostující snajpr Bečvařík. Ten totiž hned v 53. minutě opět vyrovnal. Domácí chtěli výhru ještě strhnout, ale zbytek duelu se odehrál bez výraznějších šancí a body se tedy dělily.

Fakta – branky: 25. a 42. Špína – 31. a 53. Bečvařík. Rozhodčí: J. Blaschke. ŽK 1:3. Diváků: 80. SK Mírová: Jíra – Ráliš, D. Zelnický, Hejduk, M. Zelnický – Kulhánek, Bernard (62. Marcel Kovář), Horák, Koubek – Špína, Tokan (73. Beneš).

Bozkov – Hrádek 5:0 (2:0)

Úvod utkání byl z obou stran opatrný, hosté měli míč častěji na kopačkách, domácí poučeni z derby však pozorně vykrývali prostor na vlastní polovině. Hrádek se zastřeloval z dálky, avšak neúspěšně. A tak se prosadili domácí. Ve vápně byl faulován Feri a Makula se z penalty nemýlil. Od té doby začala hra dostávat na obrátkách. Hosté rozjížděli kombinační akce, domácí bránili. A stříleli! Plátkův centr do sítě usměrnil Havel – 2:0. Tak také skončila půle.

Hosté byli technicky vyspělejší, i po změně stran se snažili, ale aktivní tentokrát byli i domácí. Výsledkem snahy Hrádku byla jen nastřelená tyč, naopak Bozkováci duel rozhodli. Nejprve sice neuspěl Nesvadba s Krejčíkem, pak ale dvěma góly dovršil hattrick Havel a když Maňák vychytal všechny pokusy Hrádku, mohl přidal pátý gól Burnus. Druhé domácí vystoupení Bozkova v krajském přeboru tak dopadlo o poznání lépe, než to premiérové (prohra 0:4 od Semil).

Fakta – branky: 32., 67. a 70. Havel, 17. Makula z pen., 86. Burnus. Rozhodčí: Paulů. ŽK: 2:4. Diváků: 120. Sokol Bozkov: Maňák – Liďák (82. Kubán), Červený, Feri, Kobrle – Krejčík, Burnus, Makula, Plátek – Nesvadba (62. Coufal), Havel (72. Mazánek).

Mimoň – Sedmihorky 2:2 (1:1)

Hosté minule ztratili v domácím utkání s Bozkovem, což chtěli nyní výsledkově napravit. Úvod utkání jim výsledkově vyšel a už v první minutě mohli jít do vedení. Vavřich ale mužstvo napínal ještě deset minut, pak teprve vsítil první gól utkání a svoji první mistrovskou trefu za Sedmihorky. Hosty branka uklidnila, možná ale až příliš. Domácí se díky bojovnosti začali vracet do zápasu. Hosté sice opět Vavřichem mohli navýšit, ale z ofsajdové pozice útočník Sedmihorek těžit nemohl. A Mimoň ve 27. minutě vyrovnala díky střele Hanouska.

Druhou půli načala střela Mencla, která ale mířila mimo tři tyče, stejně se vedlo i Koudelkovi. Domácího útočníka též vychytal Koubus. Další gól přišel až v 78. minutě. To napřáhl Jaroslav Mencl a pohlednou přízemní trefou upravil na 1:2. Sedmihorky nechtěly hru zabetonovat a dál se hnaly do útoku, což se jim ale vymstilo. Sustr totiž čtyři minuty před koncem srovnal.

Fakta – branky: 27. Hanoušek, 84. Sustr – 10. Vavřich, 72. Mencl. Rozhodčí: Šmíd. ŽK: 2:2. Diváků: 100. FK Sedmihorky: Koubus – Kratochvíl, Bakeš, Vítek, Valentin – Koudelka (87. Lamač), Mencl, Dvořák (71. Holý), Pařízek – Vavřich, Červinka (46. Kroupa).

Turnov B – Semily 2:0 (0:0)

Dosud stoprocentní hostující tým přijel na hřiště Pěnčína vyhrát. Domácí ještě nepoznali jak chutná vítězství, navíc už ve 20. minutě opustil hřiště po červené kartě Čermák. Rezerva Turnova se stáhla do defenzivy a čekala na rychlé kontry. Semily si vypracovaly v 1. půli jednu šanci, kterou však vychytal Šulcovi Hyka. Poločas skončil 0:0.

Po změně stran měli hosté o osudu zápasu rozhodnout, ale oslabení domácí se osudu vzchopili a byli to právě oni, kteří šli do vedení. V 63. minutě se prosadil Zdražil a Semily byly pod velkým tlakem. O deset minut později navíc přidal druhý gól z pokutového kopu po faulu na Bezemka. Hosté se do hry dostali až poté, ale naráželi na defenzivu Turnova B, který udržel vedení i proto, že mu jednou pomohla branková konstrukce.

Fakta – branky: 63. a 73. z pen. Zdražil. Rozhodčí: Linhart. ŽK: 2:2. ČK: 1:0 (20. Čermák). Diváků: 200. Pěnčín-Turnov B: Hyka – Šteffan, Matoušek, Nedošetko, Čermák – Korček, Petřík – Tvrdý (80. Náhlovský), Zdražil, Bezemek (87. Dlouhý) – Šulc (74. D. Škréta). SK Semily: Koudelka – Kočí, Brett, Klazar, Vávra – Hájek, Šulc – Havlín, Močkovský (46. Rypl), Vrchovský – Buček

Ostatní výsledky: Doubí – Višňová 0:4 (0:1), Mšeno – Doksy 2:0 (1:0), Desná – Skalice 2:5 (2:2).