Bozkov – Mírová 6:1 (4:1)

Utkání nováčků soutěže, kteří se však nacházejí na opačných pólech tabulky, vyznělo jasně pro hráče domácích. Prestižní souboj bratří Jírů tak nad Jiřím vyhrál Marek. Góly ale stříleli jiní.

Domácí rozjeli vlak už od začátku. Ve druhé minutě se po Jírově autu prosadil Coufal a Bozkov vedl. Domácí byli klidní, ale pojistka nepřišla, a tak hostující Koubek z dálky mohl vyrovnat. Do půle se však favorit vzpamatoval. Poslední desetiminutovka vyzněla jasně pro svěřence Milana Mayera, kteří vstřelili tři branky a poločas vyhráli 4:1.

Po změně stran pak bozkovský favorit skóre ještě navýšil. Nejprve si potykal s míčem defenzivní hráč Feri. Pak sice Mírová začala hrát aktivně a vytvářela si šance, ani jedna se ale neujala. Poslední slovo tak řekl opět domácí kapitán Červený.

Fakta – branky: 2. a 45. Coufal, 38. z pen. a 90. Červený, 35. Nesvadba, 50. Feri – 21. Koubek. Rozhodčí: Krucký. ŽK: 0:1. Diváků: 120. Sokol Bozkov: Maňák – Liďák, Červený, M. Jíra, Kobrle – Coufal, Feri, Makula, Plátek (63. Krejčík) – Nesvadba (74. Aster), Havel (46. Mazánek). SK Mírová: J. Jíra – D. Zelnickým ,M. Zelnický, Hejduk, Masařík – Koubek, Bernard, O. Horák, Taibr – Beneš (72. T. Horák), Tokan.

Turnov B – Doubí 2:3 (1:0)

Mladá divizní rezerva překvapivě na domácím hřišti přenechala všechny body libereckému Doubí. Přitom mělo být vše jinak. Domácí vedli, byli jasně lepší a jejich snažení v prvním poločase vedoucí brankou zúročil Kunst. Po změně stran navýšil domácí Randák a i přes řadu neproměněných šancí se zdálo, že Turnov B dovede utkání do vítězného konce.

V poslední desetiminutovce ale totálně zkolaboval. Po prostřídání sestavy, kdy se na hřišti objevili velmi mladí hráči místního dorostu, se Doubí prosadilo a dokonale utkání otočilo. Domácí předvedli tři hrubé chyby a v poslední desetiminutovce zápas ztratili. Nic na tom nezměnily ani závěrečné šance Turnova.

Fakta – branky: 19. Kunst, 55. Randák. Rozhodčí: Řežábek. ŽK: 0:3. Diváků: 80. FK Pěnčín-Turnov: Hyka – Tvrdý (70. Veeber), Matoušek, Šteffan, Čermák – Kunst, J. Škréta – Bezemek (65. Náhlovský), Dlouhý, Randák (84. D. Škréta) – Nedošetko.

Semily – Doksy 2:1 (0:0)

Utrápenou výhru z minulého kola potvrdily Semily dalším tříbodovým ziskem. Domácím do sestavy vrátil lídr Hrmo, který tentokrát plnil spíše ofenzivní úkoly. A také se jako první zastřeloval už v začátku, ale těsně minul. I další minuty se pak odehrávaly před brankářem hostí, ale ani jedna nadějná šance se do poločasu hráčům Semil neujala. Hosté se nezmohli na nic, a tak mohli být s průběžným stavem spokojeni.

Po změně stran Semily i díky střídání konečně udeřily. Nejprve ale hrozili hráči Doks, kteří se dostali díky Kolaříkovi a chybě Koudelky do vedení. O dvě minuty později se ale trefil do šibenice semilský Havlín a stejný hráč za čtyři minuty vsítil i vítězný gól. To když zužitkoval obětavou práci Vrchovského. Hosté nakonec dohrávali v deseti, a tak si šanci na vyrovnání prakticky nevytvořili.

Fakta – branky: 59. a 63. Havlín – 57. Kolařík. Rozhodčí: Kadlec. ŽK: 4:3. ČK: 0:1 (80. Vaňátko). Diváků: 115. SK Semily: Koudelka – Nechanský (46. J. Hájek), Klazar, Brett, Kočí – M. Hájek – Vrchovský, Močkovský (46. Seifert), Havlín – Hrmo – Hartman.

Sedmihorky – Č. Lípa 0:2 (0:2)

Po úspěšném vstupu do soutěže se celek z Karlovic vcelku zasekl. Po minulém kole, které kvůli počasí nesehrál, nyní doma padl překvapivě s Českou Lípou a klesl až na 11. místo. A to díky tomu, že hosté byli velmi efektivní v prvním poločase. Prakticky ze dvou příležitostí dokázali dvakrát skórovat, což domácím zlomilo vaz. Domácí naopak hrozili hlavně prostřednictvím Vavřicha, ani jednou však nedokázal zamířit do sítě. Hosté byli v první půle lepší, byli více na míči a prakticky si vedení zasloužili.

Sedmihorky po změně stran přebraly iniciativu, ale jedinou velkou šanci si před koncem vypracoval Červinka, který však nezakončil přesně. Hosté tak potřetí v sezoně vyhráli a domácím v tabulce trochu zavařili.

Fakta – branky: 9. Müller, 45. Brož. Rozhodčí: Lihart. ŽK: 1:1:. Diváků: 100. FK Sedmihorky: Koubus – Valentín, Bakeš, Vítek, Pařízek – Kroupa, Mencl, P. Dvořák (46. Mar. Špína), Červinka – Vavřich (65. D. Dvořák), Staněk (46. Marek).

Ostatní zápasy: Desná – Višňová 2:3 (1:2), Mimoň – Mšeno 0:4 (0:3), Hrádek – Skalice 0:2 (0:1).