Oproti předchozímu ročníku čeká na hráče z Pojizeří jedna výrazná změna. Na lavičce totiž za nimi nebude stát Vladimír Čermák, který je dovedl ke krajském titulu, ale Martin Knap.

Knap dělá v současné době trenéra mládeže u libereckých Bílých tygrů, kde vede žáky 5. až 7. tříd. S Vladimírem Čermákem se dobře zná, společně totiž před lety vedli také tamní juniory. Jeho úkolem tudíž bude navázat na úspěšnou práci z loňska a na starosti bude mít rozvoj mladých lomnických hráčů. Klub totiž nepřihlásil juniorskou soutěž, ale všichni hokejisté od nové sezony budou dostávat příležitost v dospělé kategorii. Ať už to bude v krajském přeboru Libereckého kraje nebo v Pražském přeboru, kam se Lomnice také přihlásila.

„Představujeme si, že Martin Knap naváže na práci pana Čermáka. Protože to jsou bývalí kolegové, tak mají podobné tréninkové metody. Jeho úkolem bude udržení vysoké úrovně tréninku tak, aby naše mladé mužstvo dospívalo a aby se zde budoval silný kádr složený převážně z domácích odchovanců," řekl na adresu nového hlavního trenéra Jaromír Dlouhý, člen výkonného výboru HC Lomnice nad Popelkou a vedoucí zimního stadionu.

Rozhovor s novým trenérem Lomnice přinese Krkonošský deník v průběhu příštího týdne!

Úvod sezony HC Lomnice n. P.

Sobota 8. 9., přátelsky
Poděbrady – Lomnice

Sobota 15. 9., přátelsky
Jičín – Lomnice

Sobota 22. 9., 1. kolo (Praha)
Letňany – Lomnice

Sobota 29. 9., 2. kolo (Praha)
Lomnice – Olympic

Neděle 30. 9. , 1. kolo (Liberecko)
VTJ Liberec – Lomnice