Jde se na věc! Oba podkrkonošští rivalové si po lehce zvládnutých čtvrtfinálových bitvách dokonale odpočinuli a již dnes v 17 hodin vlétnou v plné parádě na další soupeře. Hráči věří, že je do semifinále přijdou podpořit davy fanoušků. Vždyť Trutnov a především Vrchlabí se pyšní nejvyšší průměrnou návštěvností v sezoně a v obou arénách bývá pořádná vřava.

Trutnov - Hronov

(v základní části 4:2 a 6:3)

Hokejisté Trutnova jdou do semifinále v roli favorita, dobře si jsou ale vědomi síly soupeře. Především v ofenzívě je Hronov vysoce obávaným sokem a několik favoritů dokázal letos potrápit. Pokud ale chtějí Trutnovští uspět, musejí se dívat hlavně na vlastní výkony.

Draci se budou chtít opírat o údernost elitní lajny Luštinec, Chytráček, T. Veselý. Tomuto útoku to v aktuální sezoně prostě „lepí" a fanoušci budou i tuto neděli věřit, že góly do sítě Hronova padat budou. V hale na břehu Úpy se očekává skvělá návštěva a s ní spojená parádní kulisa.

Vrchlabí - Nové Město

(v základní části 6:2 a 6:1)

Ve Vrchlabí myslí management na fanoušky ve velké míře a v rámci play off pro ně připravil bonusové akce. Vedení klubu by rádo z Elektromont arény vytvořilo „Modré peklo" a diváci si tak mohou ve fanshopu zakoupit velmi levně modrá trička. Vedle podpory příznivců ale budou semifinálové bitvy rozhodovat především výkony vrchlabs-kých hokejistů. Těm se v neděli postaví silný tým Nového Města a všeobecně se očekává vyrovnaná série.

Druhý tým dlouhodobé části stihl před zahájením semifinále rozšířit kádr. Z Třebechovic se vrací dlouholetý bek Stadionu Josef Lochman, z Jičína pak útočník Petr Weiss. S jejich pomocí budou chtít domácí navázat na výbornou bilanci, jakou s Novým Městem letos mají. V obou dosavadních duelech nasázeli horalé soupeři šest branek!

Nový Bydžov - Dvůr Králové

Další utkání čeká také hokejisty Dvora Králové. Ti se dnes ve skupině o umístění představí v Novém Bydžově.