Festival pořádá od 13 do 19 hodin hotel Horizont v Peci pod Sněžkou ve spolupráci se SportPec.

Vstupenky budou k dispozici před akcí na místě nebo si je zájemci mohou koupit den předem (v pátek) ve SportPec. Detailní program je k dispozici na stránkách www.hotelhorizont.cz.

Hotel Horizont připravuje další příjemnou a navíc prospěšnou akci. Pořádá ji ve spolupráci s Nadačním fondem Kapka naděje. Ve dnech 17. až 18. dubna totiž v Peci pod Sněžkou proběhne další ročník oblíbené dvoudenní akce barů a barmanů České a Slovenské republiky s názvem Coctail Weekend.

Jde o charitativní počin. Zapojené bary totiž připravují o zmíněném víkendu nejen o kapku lepší koktejly, ale z každého alko i nealko drinku poskytují finanční dar nadačnímu fondu Kapka naděje.

Podpora patří Kapce naděje

Podpořit Coctail Weekend a dobrou věc mohou zájemci ve Sky Clubu 18. Tento bar v hotelu Horizont je jediným barem nejen na Trutnovsku, ale i v celém Královéhradeckém kraji, který se do akce s Kapkou naděje zapojil. Sky Club 18 je však nejen barem, ale i restaurací v nejvyšším patře hotelu Horizont. S krásným výhledem na krajinu mohou hosté vychutnávat vybrané gastronomické speciality, snoubené s tuzemskými i zahraničními víny a více než 50 druhů míchaných nápojů. Barmani rádi namíchají drink na míru aktuálním chutím či náladě příchozích.

(njt)