Šedesátiminutový program plný veselých písniček a hravých scének, přiblížil malým divákům srozumitelnou formou svět hudby. Notová osnova, houslový klíč, noty, melodie, rytmus… jsou pojmy, které určitě nezůstali po shlédnutí pořadu dětem neznámé. A ti nejšikovnější se do celého dění mohli zapojit také v rámci vyhlášené divácké soutěže!

Pedagogové a děti z Trutnova již mnoho let rády navštěvují autorské pořady Michaely Novozámské, nejen kvůli kvalitě hudebního zpracování koncertů a hudebních pohádek. Za více než šestnáct let profesionální činnosti Hudebního divadla dětem se totiž staly již pravidelnými návštěvníky a fanoušky jeho tvorby. Ta se aktivně zajímá o dětskou duši, motivuje k přemýšlení a přitom i pobaví.

Koncerty s divadelní výpravou, něžné hudební pohádky a další programy mohou od září do prosince 2016 navštívit školy, ale i maminky s dětmi na mateřské dovolené. Programy se odehrají vždy dva za sebou v rámci dopoledních hodin. Navštívit je můžete v divadlech nejbližších měst jako jsou: Turnov, Semily, Jičín, Choceň, Jaroměř, Hradec Králové a Pardubice. Bližší informace naleznete na: www.divadlodetem.cz. Koncerty pro trutnovské diváky podpořila společnost INEX SPEDITION.