Písničku nyní také premiérově před obecenstvem zazpívali v rámci prestižní soutěže Nej sestřička roku 2015 v Náchodě, kterou pořádá David Novotný. Duet se nyní dostává k posluchačům do českých rádií, kde má šanci stát se hitem letošního podzimu.

Kromě divadel mají Kamila Nývltová i Josef Vágner svou vlastní sólovou kariéru. Poslední dobou se ale stále častěji potkávají na různých akcích, koncertech, vystoupeních, a tak si začali pohrávat s myšlenkou, že by mohli přijít s nějakým společným duetem. Shodli se na jedné věci a oslovili textaře Eduarda Krečmara ke spolupráci.

Je to nebezpečné

Hudba: Patty Smith, G. Burtnik
Český text: Eduard Krečmar
Aranžmá, režie: Mirek Vydlák
Producent: Karel Vágner
Natočeno ve studiu: W-Publis-hing Company v Průhonicích 

„Spojili jsme oba naše týmy a z výsledku máme ohromnou radost. Čeká nás teď mnoho společných akcí, a tak jsme rádi, že nás spojuje i první společný projekt. Rozhodli jsme se do písně vložit téma, v němž věříme, že se mnoho lidí najde," říkají svorně.

Prvně u Kleopatry

„Je to věc, kterou jistě v životě řešilo mnoho lidí. Hranice kamarádství mezi mužem a ženou bývá často velmi úzká a co s tím? O tom je právě náš duet. Je zkrátka důležité si uvědomit, o co člověk přijde, a co naopak získá, a to v obou případech," říká muzikálový herec a zpěvák Josef Vágner, který se na české scéně pohybuje od osmi let. Zajímavostí jistě je, že prvním honorářem byl „čínský dolar", který mu za roli v muzikálu Monte Cristo věnoval skladatel Karel Svoboda.

„Jsem moc ráda, že jsme duet udělali. Spolupráce s Pepou je skvělá a byla i velká legrace. Oba jsme si už v životě, ač poměrně mladí, prošli nějakými vztahy, rozchody, a tak o tom taky zpíváme," říká mladá muzikálová herečka, zpěvačka, která prošla i soutěží X-faktor a nyní zpívá v prestižních českých muzikálech.

„S Kamčou jsme se poprvé setkali před lety na muzikálu Kleopatra. Ona zde ztvárňuje Kleopatru, já jejího bratra Ptolemaia. Naštěstí mohu konstatovat, že mimo divadlo máme lepší vztahy než zrovna na Kleopatře. V ní mi totiž nechá během prvních dvaceti minut představení utnout hlavu. Potkali jsme se ale i v dalších projektech, například jsme hráli zamilovaný pár v muzikálu Kat Mydlář, což tak vylepšilo i naše vztahy na jevišti," říká s úsměvem zpěvák Josef Vágner.