Právě tehdy na síti youtube česko-polská skupina uveřejní svůj nejnovější videoklip, který připravila s profesionální kamerovou produkcí manželů Petra a Denisy Špetlových. Členové skupiny strávili tři natáčecí dny na petříkovických dominantách Janský vrch a Krausova vyhlídka, kde vznikaly záběry pro video dlouhé 4 minuty a 40 sekund. Je nabité energií a skvělými záběry z dronů i klasických kamer.

„Lidé se mohou těšit na melodii z filmu Poslední mohykán, kterou jsme převzali do vlastního aranžmá. Těšit se mohou na příběh, který se protne s hudbou, na úžasné video i místní přírodu,“ nechal nahlédnout pod pokličku Oleg Dlouhý, který hraje na basovou kytaru.

V klipu diváci uvidí všech sedm členů kapely, jež vystupuje už 16 let a má za sebou přes 900 koncertů. Uvidí ale i kaskadéra Jakuba Dohnala, který ztvárnil jednu z ústředních postav příběhu. Fanoušci uslyší tóny kytar, bicí, houslí, basy, ale i klavíru či dominantních skotských dud. Na živo si lidé budou moci kapelu poslechnout třeba 22. prosince, kdy skupina pořádá Bus tour 2018 s koncertem v pražském klubu Vagon BNC.