Alternativní prostor pro kulturu, zábavu a volný čas. Taková je definice Klubu Pálenka, jehož program v závěru roku nabírá obrátky.

Provoz nově otevřeného klubu o víkendu zahájil speciálním vánočním programem písničkář, spisovatel a pábitel Václav Koubek, který tentokrát dorazil i s kapelou. Již zítra se tu představí rockově zábavová kapela Cugrunt, nejzajímavější akce ale přijdou na řadu až příští týden.

V rámci vzpomínky na Václava Havla tu 19. prosince vinohradské divadlo D21 sehraje hru Audience a o den později vystoupí undergroundová legenda, skupina The Plastic People of The Universe.

„Otevřeno pak bude i přes vánoční svátky, neboť je připravováno Štědrovečerní trávení, Božohódové posezení i Štěpánské pozdvižení, takže kdo chce, může trávit svátky v Pálence," zve za pořadatele Lukáš Bárta.

Silvestrem však akce nekončí a třeba poslední lednový den je možné nahlédnou do české rockové historie. Přijede totiž pražská kapela Echt, která je na scéně už 25 let. „V jednání jsou i další kapely, ale nic pevně domluveného zatím není," dodává Lukáš Bárta.

Program Pálenky

13. 12. Cugrunt rocková zábava pro všechny generace.

24. 12. Štědrovečerní trávení (od 22 hodin).

25. 12. Božohódové posezení

26. 12. Štěpánské pozdvižení

27. 12. Pátek Zlomenej Termix sound systém a hosté.

31. 12. Silvestr.

31. 1. Echt koncert pub rockové kapley.

Všechny akce vyjma Štědrého večera začínají ve 20 hodin.