Pořadatelé narýsovali obrysy programu dokonce už i s časovým harmonogramem. Za vrchol večera považují koncert No Name. Nyní dolaďují areál, jehož hlavní zázemí tvoří fotbalový stadion. "Spojili jsme síly se Sdružením Český ráj. Loni zprovoznilo první část cyklostezky Greenway Jizera z Turnova do Líšného. Nejen rodiny s dětmi, ale i cyklisté tak budou na festivalu vítáni. Připravujeme pro ně slevu na vstupném i úschovnu kol," přibližuje za organizátory akce Pavel Mikez.

Zázemí v podobě odstavného parkoviště na lukách směrem k Líšnému je dalším vstřícným krokem vůči návštěvníkům. K dispozici dostanou prostor pro stany.

Přehlídka navazuje na Benátskou noc, která se původně konala na Malé Skále. Z kapacitních a organizačních důvodů ji však pořadatelé nastěhovali do lépe vyhovujícího areálu v libereckém Vesci.

Maloskalští si však svůj festival nenechali vzít. Sedmého června se Maloskalská noc uskuteční znovu i s oblíbenou neckyádou na Jizeře, která odstartuje celodenní program. Z kapel stojí za zmínku Doctor PP, zavítají sem Plavci, vystoupí písničkář Jiří Schmitzer. Večer bude patřit Michalu Hrůzovi, který s muzikou začínal před lety v nedalekém Turnově. Po něm přijde na řadu Aneta Langerová a vše završí hvězdy večera, slovenští No Name.