Do divadel a kulturních domů ve vybraných českých městech se s kapelou rozjede v polovině října. Identity Tour nabídne komornější atmosféru a upravený program, opět nejen s písničkami z nového alba.

Muzikant a herec se na podzim vrátí do Prahy, Brna a Plzně a nově zamíří také do Dvora Králové. A to do Hankova domu 21. října od 19 hodin.

Ondřej Brzobohatý se věnuje skladatelské, producentské a koncertní činnosti. Koncertně vystupuje buď sám, v doprovodu saxofonisty či tria, či s vlastní kapelou. Repertoár tvoří skladby, písně, které napsal pro kapelu Bůhví a oblíbené coververze. Na podzim 2014 představí Ondřej koncertní program také v českých a moravských divadlech.

Chcete vyhrát vstupenky do Hankova domu? Můžete se zúčastnit soutěže, kterou pořadatelé koncertu otvírají spolu s Krkonošským deníkem. Otázka zní: Jak se jmenovala televizní postava Ondřeje Brzobohatého v seriálu Gympl? a) Kája Kábrt učitel matematiky, b)Adam Kábrt učitel biologie, občanské a hudební výchovy, c) Adam Klicpera učitel českého jazyka a dějepisu. Co k účasti v soutěži potřebujete? Odpovědi napište do pátku 17. října na email: lidmila.pavlova@denik.cz. Nezapomeňte uvést nejen své telefonní číslo, ale také adresu trvalého bydliště.