Pravidla hlasování - o nejhezčí miminko papírového vydání Krkonošského deníku:

Soutěž o nejhezčí miminko: Každý týden vložíme do stránek s fotografiemi hlasovací kupon se jmény novorozenců s pořadovým číslem. Děti z první stránky tak budou mít například čísla 1 až 6, z druhé 7 až 12 a tak dále až do konce měsíce. Hlasy budeme sbírat jednou týdně a na konci měsíce je sečteme.

PŘÍKLAD:

Nejúspěšnější miminko v 1. týdnu získá 120 hlasů, ve 4. týdnu 122 hlasů, vítězem se stane to ze 4. týdne. V kupónu zaškrtněte pouze jeden řádek, tedy váš tip na vítěze. Vyplněné originály zasílejte na adresu redakce: Krkonošský deník, Bulharská 140, 541 01 Trutnov. Nejkrásnější miminko měsíce získá karton (tedy nejméně čtyři balíky) plen od firmy Kimberly-Clark, výrobce plen HUGGIES.

Tištěnný kupón najdete v sobotním vydání našeho Deníku!

Hlasujte i na internetu!

Již několik let máte možnost hlasováním rozhodnout o nejhezčím miminku měsíce Krkonošského deníku. Od května letošního roku je možné nejen prostřednictvím originálních kuponů vystřižených z novin, ale také přes internet. Hlasujte vpravo.

Z jedné IP adresy bude možné poslat jeden hlas za hodinu. Hlasování na internetu pro příslušný týden potrvá vždy od sobotního poledne do následujícího pátku do 12 hodin, tedy 6 dní. Na konci měsíce vybereme ze všech webových anket miminko s nejvyšším počtem hlasů, které obdrží slevový kupon na kurz plavání batolat a kojenců s rodiči od TJ Lokomotiva Trutnov (www.lokotrutnov.cz).