Osobní vozidlo zde narazilo do obrubníku. Hasiči zajistili místo nehody, dobrovolná jednotka poté pomohla s naložením vozidla na odtah a postarala se o úklid vozovky.

Požár sazí v komíně

V katastru části Rudník-Javorník zasahovali v pátek večer hasiči ze tří jednotek u nahlášeného požáru sazí v komíně. Průzkumem jednotky zjistily, že k poškození komínového tělesa nedošlo, postaraly se o vyčištění a kontrolu komína termokamerou. Při události nevznikla žádná škoda. Na místo přijeli profesionální hasiči z Vrchlabí, JSDH Hostinné a Rudník – Arnultovice.

Auto skončilo na střeše

Profesionální královédvorská jednotka zasahovala u dopravní nehody osobního automobilu, který v sobotu odpoledne havaroval v katastru části Lipnice, nedaleko Zálesí. Automobil se dostal mimo vozovku a zůstal převrácený na střeše. Při příjezdu hasičů už byla posádka mimo havarovaný vůz. Dvě osoby si převzali do péče zdravotničtí záchranáři. Hasiči zajistili místo události, vyproštění vozidla si zajistili účastníci nehody sami.

Nehoda v LipniciZdroj: HZS KHK

K požáru kontejneru na odpad v Radvanicích vyjížděli v neděli dopoledne profesionální hasiči z Trutnova a JSDH Radvanice. Jednalo se o požár malého rozsahu beze škody.

Policie, ilustrační foto.
Zloděj odcizil nářadí a před policisty se schoval ve křoví