Například v Horním Maršově a Peci pod Sněžkou skončila v neděli po půlnoci hned dvě auta v potoce a při nehodách museli zasahovat hasiči. Přestože vůz, který se ocitl ve vodě v Peci, byl střechou dolů, nikomu se nic nestalo. V druhém autě byla jedna osoba zraněna. Na střeše skončilo i další auto, a to v prostoru Medvědího kolena u Špindlerova Mlýna. Po příjezdu hasičů už ve voze nikdo nebyl. Námraza na silnicích pak komplikovala dopravu včera hlavně brzy ráno.

“Před půl třetí ráno jsme dostali zprávu, že je zcela nesjízdný kopec Humburák u Trutnova, o hodinu později zůstal další vůz stát v kopci na namrzlé komunikaci v Dolní Branné, podobnou situaci hlásili časně ráno i řidiči z Pilníkova," informovala policejní mluvčí Šárka Pižlová.

Dopravní nehody se včera obešly bez zranění a nebylo jich podle mluvčí v okrese tolik, jak by se mohlo vzhledem k náhlému ochlazení očekávat. V Choustníkově Hradišti narazil do brány kamion, v Trutnově se v Žižkově ulici bočně střetly dvě dodávky a i další nehoda, tentokrát v Palackého ulici ve Dvoře Králové nad Labem, se obešla bez zranění.