V Nové Pace stále ještě probíhá vyšetřování nehody, při níž v 5:40 osobní automobil narazil do mostu. Nehoda se obešla bez zranění, místem je veden kyvadlový provoz jedním jízdním pruhem.

Dopravní nehoda dvou nákladních vozidel, k níž došlo v 6:20, omezuje provoz na silnici 33 u obce Černožice. Nehoda si vyžádala zranění proto na místě kromě hasičů a policie zasahovali i zdravotníci. Nehoda ovlivňuje dopravu v obou směrech a omezení podle odhadu potrvá do 9:20.

K další nehodě došlo v 6:40 na silnici 14 u Dobrušky, kde na střeše skončil osobní automobil. I zde došlo ke zranění a zásahu IZS. Na místě momentálně probíhá vyšetřování a provoz je řízen kyvadlově jedním jízdním pruhem.

Jen o pět minut později došlo rovněž na Rychnovsku k havárii při níž osobní automobil u obce České Meziříčí srazil srnu. Zde se střet automobilu se zvěří obešel bez zranění cestujících osob, místo je průjezdné bez komplikací. Před osmou hodinou se bourala na Husově náměstí ve Vamberku motorka, na místě probíhají záchranné a vyprošťovací práce a zasahují složky IZS.

Nehoda na Pražské v Trutnově
Nedal přednost a bouračka byla na světě

Jiří Řezník