Hrálo se ve sportovní hale ZŠ Strž ve Dvoře Králové nad Labem. Nominovalo se osm týmů. Pořadatel je rozlosoval do dvou skupin, ve kterých se hrálo systémem každý s každým na 2 krát 7 minut. Ze základní skupiny postupovaly dva týmy do semifinále a následně vítězné celky sehrály finále.

Postupová cesta k titulu okresních přeborníků nebyla pro žáků Základní školy kpt. Jaroše snadná. Vše začalo již v kole okrskovém, které se konalo v pátek 2. listopadu v Trutnově. Druhé místo v silné konkurenci bylo příslibem do okresního kola. V něm bylo od prvopočátku plno dramatických momentů.

Vítězný školní týmJan Roman Zaplatílek, Filip Vymlátil, Petr Tomášek, Ondřej Vojta, Josef Viesner, Darek Ziemenski, Martin Matyáš Věchet, Jan Lisý a Radek Gottwald.

Bojovnost, houževnatost a v neposlední řadě týmový duch byly hlavními faktory úspěchu. V základní skupině jedna výhra, jedna remíza, jedna prohra a druhé místo. Semifinále sehráli chlapci "od Letadla" s vítězem druhé skupiny. Vyhráli 1:0.

Ve finále se opakoval duel ze základní skupiny. ZŠ kpt. Jaroše versusl ZŠ Podharť Dvůr Králové. O mistrovi okresu rozhodl jediný gól, který skončil v brance Podharti.

"Zlaté medaile a postup do kola krajského je pro tým Základní školy kpt. Jaroše o to hodnotnější, že jsme v turnaji bojovali proti školám, které se výuce florbalu organizovaně věnují. Chlapcům od „Letadla“ přejeme hodně sportovních úspěchů v kole krajské, které se bude konat v úterý 4. prosince v Hostinném," ocenili učitelé.

Celkové pořadí turnaje:
1. ZŠ kpt. Jaroše, Trutnov, Gorkého 38
2. ZŠ Podharť, Dvůr Králové nad Labem
3. ZŠ Karla Klíče, Hostinné
4. ZŠ V Domcích, Trutnov
5. ZŠ Rudolfa Frimla, Trutnov
6. Městské gymnázium a SOŠ, Úpice
7. Gymnázium, Trutnov
8. ZŠ náměstí Míru, Vrchlabí

Sportovní hala trutnovského gymnázia je po sedmi měsících oprav od tohoto týdne v provozu.
Jako nová. Halu gymplu obrovsky změnila kompletní rekonstrukce