Od posledního místa v tabulce se Dalmach tedy odlepil. Vítězství by měl ale potvrdit i na domácí palubovce. K dalšímu nedělnímu druholigovému zápasu však dorazí nejtěžší možný soupeř – neporažený lídr tabulky z Litoměřic.

Ústí n. L. – Turnov 4:7 (1:6)

První poločas byl pro Dalmach jako z říše snů. Do vedení se dostal hned v úvodních minutách a dál byl střelecky při chuti. Na druhé straně naopak perfektními zákroky držel defenzivu Prokopec. A tak se stalo, že tým, který po pěti kolech zel na posledním místě v tabulce, rázem vedl 6:1. Pokud by i takový náskok ztratil, bylo by to snad na odhlášení ze soutěže.

Ústí nad Labem sice po změně stran hrálo aktivněji, do utkání se však nevrátilo. Domácí sice snížili na 3:6, pak ale vstřelil gól Pekař a Turnov věděl, že míří za vítězstvím. Soupeř si totiž další korekci schoval až na poslední minutu, a to mu stačit nemohlo.

Branky: Kratochvíl 2, D. Hurt 2, Krejčík, Pařízek, Pekař. Dalmach Turnov: Prokopec – Krejčík, Kratochvíl, Pařízek, Šteffan, D. Hurt, V. Hurt, Kalousek, Pekař.

Ostatní zápasy: F. A. Zole Česká Lípa – Mladá Boleslav 3:6 (0:3), Plzeň – Písek 14:1 (8:1), Chotěboř – Jablonec n. N. 7:1 (4:0), GL Litoměřice – Démoni Česká Lípa 6:5 (3:1), Radobýl Litoměřice – Benešov 7:4 (3:3).

Příští kolo: Benešov – F. A. Zole Česká Lípa, Démoni Česká Lípa – Radobýl Litoměřice, Turnov – GL Litoměřice (neděle 19.00), Jablonec n. N. – Ústí n. L., Písek – Chotěboř, Mladá Boleslav – Plzeň.