Jeho kádr zůstal prakticky stejný jako v předchozích letech. Aktivní činnost ukončil jen matador Jan Zdražil, jinak mužstvo bude pokračovat v rotaci hráčů, kteří vesměs působí v krajských fotbalových soutěžích na Liberecku a v divizním kádru FK Pěnčín-Turnov. Snad jediným novým jménem přicházejícím do červenobílého týmu je sedmihorský Marek Bangha, který bude prozatím působit v rezervním mužstvu.

Premiérové utkání odehrají Turnováci v neděli v domácí hale. Na zteč sem přijede dobře známý soupeř z Mělníka. Utkání má výkop až ve 20 hodin, zejména proto, aby stihli dorazit hráči z klubu FK Sedmihorky, kteří se v krajském fotbalovém přeboru vydají na cestu do Višňové.

A s jakým cílem se mužstvo do nového ročníku druhé ligy vydává?

„Chtěli bychom být do třetího místa. Samozřejmě ale víme, že se soutěž spíše zkvalitňuje a vyrovnává, přesto si myslíme, že by to na bednu mohlo dopadnout," řekl hrající kouč oddílu FC Dalmach Turnov Aleš Krejčík.

Na jeho tým čeká letos řada novinek hlavně kvůli dlouhému cestování. Do soutěže totiž nově vstupuje oddíl z Ústí nad Labem nebo Písku. Kvalitativně nejsilnějším „nováčkem" ale bude zřejmě mužstvo Démonů z České Lípy, které v loňské sezoně působilo v nejvyšší futsalové lize.

„Na dlouhé cesty se ale těšíme. Doufám, že si všechny zápasy na hřištích soupeřů užijeme, tím spíš, když se vyhraje," řekl Krejčík.

Úvod soutěže

29. 9.: Turnov – Mělník
4. 10.: Chotěboř – Turnov
13. 10.: Turnov – Démoni Č. Lípa
18. 10.: F.A.Zole Č.Lípa – Turnov
27. 10.: Turnov – Litoměřice
1. 11.: Kadaň – Turnov
10. 11.: Turnov – Ústí n. L.
17. 11.: Turnov – Slavia Liberec
22. 11.: Benešov – Turnov
1. 12.: Turnov – Písek
6. 12.: Litoměřice – Turnov