TJ FC Dalmach Turnov – CF Radobýl Litoměřice 8:2 (1:0)

Už v 5. minutě se domácí radovali z gólu Kulhánka, rozhodčí ovšem byli proti a odpískali přísný faul. Úderná dvojice Kulhánek – Petřík se gólově prezentovala o pár minut později. Kulhánek nastřelil pouze tyč a pro Petříka už bylo snadné dopravit odražený balón do sítě.

V dalším průběhu se prosazovali do šancí spíše hosté, ale výborný gólman Horáček předvedl několik skvělých zákroků. Gólem do šatny mohl zvýšit Bakeš, který svoje sólo osm vteřin před koncem půle bohužel neproměnil.

V úvodu druhého poločasu Horáček bravurně zlikvidoval střelu i dorážku hostujících útočníků. Na druhé straně Petřík potáhl balón do středu a jeho střela skončila s přispěním obránce hostí za zády gólmana Kureka. Na 3:0 poté zvýšil Kulhánek po spolupráci s Petříkem.

Vstřelené branky se dočkali i hosté, když pěknou kombinační akci zakončil Hanzl. Odpověď přišla vzápětí přesnou střelu Petřík poslal k tyči a završil svůj hattrick. Ve 30. minutě se konečně gólově zapsala i druhá čtyřka – narážečku Mrklase zužitkoval Krejčík. Z trestného kopu z deseti metrů ještě navýšil skóre Kulhánek.

V brankovišti se dokázal uvolnit nejlepší střelec hostí Šimáček a snížil na 6:2. Za Kureka poté nastoupil do branky hostů Rapavý, kterého hned prověřil Mrklas z desetimetrového kopu – 7:2.

Nejproduktivnější střelec domácích Kulhánek si v závěru utkání po ose Kratochvíl – Petřík zapsal třetí gól a s jedenácti celkem je na šestém místě ve střelecké tabulce druhé ligy.

Branky: Petřík 3, Kulhánek 3, Krejčík, Mrklas – Hanzl, Šimáček. Rozhodčí: Vaněk, Kresta, ŽK: 1:0. Diváků: 80. Sestava FC Dalmach: Horáček, Kratochvíl, Bernard, J. Mencl, Bakeš, Petřík, Kulhánek, Krejčík, Kalousek (Mrklas).  

Ostatní výsledky 9. kola: Balticflora Teplice – Arsenal Benešov 4:5‚ Alfa Liberec – Andy Liberec 5:3‚ Tábor – Slavia TU Liberec 3:4‚ FK M. Boleslav – SK Kladno 5:2‚ Čechia Slaný – Indoss Plzeň 4:10.

První vítězství FC Dalmach na turnovské palubovce je nejlepší pozvánkou na další domácí ligový zápas, který se hraje už tuto neděli od 19 hodin. Soupeřem bude první tým současné tabulky Andy Liberec. V předzápase se od 17 hodin představí B tým proti Greens Liberec v krajském přeboru.