Karlovy Vary – Malá Skála 3:2 (-18, 15, -16, 22, 9)

Hned od prvního míče tahali hráči Varů za kratší konec a výsledkem bylo maloskalské vítězství v 1. setu. V následující dějství se pak karta úplně otočila a vyhráli ho domácí. „Přestalo se nám dařit na příjmu podání a ani obrana nefungovala,“ hodnotil prohraný druhý set trenér Maloskalských Petr Preisler.

Třetí set byl opět v režii hostů, několika úspěšnými útoky a obranou na síti přinutili soupeře k chybám a set vyhráli. Koncovka čtvrtého dějství však po jednoznačném vedení Malé Skály po neuvěřitelné zápletce vyzněla pro domácí, kteří pak zejména díky kvalitnímu podání získali celý zápas v tiebreaku.

Karlovy Vary – Malá Skála 3:1 (16, 22, -25, 12)

Po polední pauze vyplněné pohledem na lázeňskou kolonádu začali hosté druhý zápas špatně. Domácí získali náskok dvou setů, následně hosté sice zabojovali, ale zvrat se nekonal a ve čtvrtém setu domácí potvrdili vítězství.

Malá Skála: Novák, Krňák, Kobr, Hořák, Brychcí, Pastuch, Pražák a Kouble.

Ostatní zápasy: Netolice – Modřany 3:1 a 2:3, Liberec – Ervěnice 2:3 a 1:3, Chabařovice – Mladá Boleslav 3:1 a 2:3, Praga – Jablonec n. N. 2:3 a 0:3.
Sobotní kolo: Praga – Netolice, Jablonec n. N. – K. Vary, M. Skála – Chabařovice, Ml. Boleslav – Liberec, Ervěnice – Modřany.