Na náročných a uklouzaných rychlostních zkouškách v okolí Vsetína uplatnil Štolfa své jezdecké schopnosti a po dvou erzetách vedla posádka třídu o více jak sedm sekund, další posádky ztrácely už více jak pětačtyřicet sekund a ve skupině 14 až 18 byli na skvělém třetím místě.

„Jindra byl rozhodnutý jet především na jistotu, ale podle dosažených časů, to byl opět špičkový výkon a krásné svezení," přibližuje úvodní část soutěže Zdeněk Hawel. Bohužel však na třetím měřeném úseku posádku opustilo štěstí a po závadě na převodovce byla nucena předčasně ze soutěže odstoupit.

„Šla zařadit pouze jednička. A s tím se závodit nedá. Je to pro nás velké zklamání, krásný výsledek a celkové vítězství bylo na dosah. Bohužel se s tím v tomto sportu musí počítat," řekl po odstoupení z vedoucí pozice Jindřich Štolfa.V konečném hodnocení Rally sprint série to pro posádku Jindřich Štolfa – Zdeněk Hawel a jejich vůz Škoda 130 RS znamená druhou příčka ve třídě 17 za zmiňovanou posádkou Perník – Votava. Velice lichotivé umístění – čtvrté místo, patří dvojici v celkovém pořadí skupiny 14 – 18.Posádka opět děkuje svému doprovodnému týmu a sponzorům.    Pavel Vydra