Zázemí našel filmový štáb na dva dny v kempu U Ferdinanda, samotné natáčení se uskutečnilo v přilehlé Ferdinandově soutěsce. Tam vznikala část filmu, ve které hlavní postava Jakub Procházka v podání Adama Sandlera vzpomíná na mládí a dětství. Natáčení se účastnila i druhá hvězda chystaného filmu Carey Mulligan.

Původně si pro Sandlera připravila produkce auto, které jej mělo kempem pokaždé provézt až ke vstupu do soutěsky. Produkce tak chtěla zajistit, aby jej nikdo z dalších hostů kempu neobtěžoval. Nakonec jel jen jednou, na další scény chodil již pěšky.

"Byl hrozně milý a na nic si nehrál. S pejskaři, kteří tady mají soustředění, se ochotně fotil a podepisoval se jim," řekl Deníku jeden z lidí z kempu.

O tom, že do Srbské Kamenice přijede přímo hlavní hvězda natáčeného filmu, místní předem nevěděli. Produkce v podobných případech tají, kde se jejich herci pohybují. Chtějí se tak vyhnout zástupům fanoušků a umožnit, aby se herci mohli soustředit jen na hraní. Přesto si ale Sandler po natáčení na několik svých příznivců čas našel a ochotně se s nimi vyfotil.

Americký herec Adam Sandler.
Hvězdný Adam Sandler natáčel v Srbské Kamenici, se štábem přijel do kempu

Adam Sandler.Adam Sandler.Zdroj: ShutterstockAdam Sandler je americký komik, herec, muzikant, scenárista a filmový producent, narodil se v newyorské čtvrti Brooklyn. Znát jej můžete z filmů Trestná lavice, Když si Chuck bral Larryho, 50x a stále poprvé, Zkus mě rozesmát, Klik - život na dálkové ovládání nebo Zohan: Krycí jméno Kadeřník.