G ples Trutnov
KDY: 25. ledna od 19.30
KDE: UFFO, Trutnov

G ples i v Trutnově! B&C catering vás srdečně zve na netradičního pojetí plesu doplněného o gastronomický zážitek! G ples nabídne nejen skvělý společenský večer, ale také širokou a neobvyklou nabídku pokrmů a nápojů. Večer bude přímo nabitý zajímavým programem!

Závod rohaček - Memoriál Josefa Tylše
KDY: 25. ledna od 10 hodin
KDE: Horní Malá Úpa

Historický závod rohaček je již tradiční zimní zábavou, která baví nejen soutěžící ale také diváky v areálu U Kostela. V roce 2020 se pojede poprvé jako Memoriál Josky Tylše - otce rohaček v Krkonoších

Ať žijí pohádky! 
KDY: 25. ledna od 10 hodin
KDE: KD Střelnice, Vrchlabí

V novém představení se tentokrát Štístko a Poupěnka společně s broučky dostanou do pohádkového lesa. Pomohou tam Karkulce, aby jí nesežral vlk a také potkají Jeníčka a Mařenku na cestě k perníkové chaloupce. Naučí se hodiny s písničkou Tik ťak i kouzelná slůvka s Pyšnou princeznou. Udrží tajemství s písničkou Šušušu a spatří, jak drzou, nevychovanou Káču navštíví čert v písničce Čert a Káča. Společně se všichni naučí zdravě papat se superhrdinou Mňamáčkem. Zazní taneční hity Hejbni kostrou a Jájájá, ale nebudou chybět ani známé, osvědčené písničky.

Dětské lyžařské závody
KDY: 25. ledna od 11 hodin
KDE: Mladé Buky

Po roce jsou tady opět dětské lyžařské závody. Přijďte si s námi zazávodit a užít spoustu legrace. Pro menší děti jsou připraveny závody v Kidparku, pro větší na Rozárce.

Poetické melodie Franze Schuberta
KDY: 25. ledna od 19 hodin
KDE: Trutnov

Jedny z nejkrásnějších melodií raného romantismu na Vás čekají již v sobotu 25. ledna. Nastudovali je místní hudebníci, kteří se Vám na domácím pódiu představí. Mezi účinkujícími nebudou chybět Anežka Mišoňová, Lukáš Červený, Tomáš Korbel a Štěpánka Hrubecká. Vystoupí také komorní orchestr Musica Antiqua. Dočkáme se tedy, vedle tvorby písňové a komorní, také Schubertovy páté symfonie.

Jilemnická 50 ZP MV ČR
KDY: 25.-26. ledna
KDE: Jilemnice

Stejně jako loni, poslední lednový víkend i letos obstará tradiční Jilemnická 50 ZP MV ČR. Ta se letos pojede na Horních Mísečkách z 25. na 26. ledna a všichni profi i hobby jezdci z řad široké veřejnosti si tak užijí kopec srandy i sněhu.

Zimní Sněžka Sherpa Cup
KDY: 25. ledna od 9.30
KDE: Pec pod Sněžkou

Zimní varianta závodu Sněžka Sherpa Cup se uskuteční poslední víkendovou sobotu v lednu 2020 a to konkrétně v termínu 25.1. Vynést na zádech 30 kg je pěkná dřina. A co teprve, když je nesete z Pece pod Sněžkou až na Sněžku. Závod je dlouhý 5,3 km, závodníci překonají převýšení 739 m. n. m. Ti nejlepší zvládnou trasu doslova uběhnout za 1 hodinu a 15 min. Závod je otevřen i ženám, které nesou zátěž 15 Kg.

O dřevěného Krakonoše
KDY: 25. ledna od 11.30
KDE: Paseky nad Jizerou

Skialpový závod s velkým výběrem tratí pro zkušené i začátečníky! Info: www.krakonos.cz

Snowboard Zezula TOUR 2020
KDY: 25. ledna od 8.30
KDE: Špindlerův Mlýn

První zastávka Snowboard Zezula Tour 2020 proběhne v sobotu 25.1. Ve Špindlerově Mlýně ve Svatém Petru.

Svatební show
KDY: 25. ledna od 10 hodin
KDE: Jilemnice

Den plný inspirace pro vaši svatbu.

Loutkové divadlo Klíček: Jak dostal Honza princeznu
KDY: 25. ledna od 15 hodin
KDE: Dvůr Králové

Maňásková pohádka pro děti. Koná se v sálku Městské knihovny Slavoj ve Dvoře Králové nad Labem. Vstupné 30,- Kč dospělí, 20,- Kč děti.